ANAKOIΝΩΣΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ Υπ. Δημ. Συμβούλων στον Δήμο ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

3 Νοεμβρίου 2010

Φίλες και φίλοι του Δήμου Μαρκοπούλου
Σήμερα, για ένα καλύτερο μέλλον, έχουμε την πρόσθετη ευθύνη να ενεργοποιηθούμε, αναθεωρώντας προηγούμενες στάσεις και συμπεριφορές μας. Η αποχή από τις εκλογικές διαδικασίες σε αυτό το σημείο καμπής που βρίσκεται σήμερα η πατρίδα μας, θεωρείται συνενοχή για τα επερχόμενα κακώς κείμενα.

Για ΥΠΕΡΒΑΣΗ της καθημερινότητας, για ΑΝΑΤΡΟΠΗ της συνήθειας και για ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ, οφείλουμε να επιλέγουμε για το κοινό όφελος, την καλύτερη, πληρέστερη και δυναμικότερη επιλογή, ψηφίζοντας ανεξάρτητα των κομματικών μας πεποιθήσεων, νέα πρόσωπα, ενεργά μέλη της κοινωνίας.

Γι’ αυτό τον λόγο προτείνω (αλφαβητικά σύμφωνα με την ονομασία εκάστου δημοτικού συνδυασμού) στον Δήμο Μαρκοπούλου τους υπ. Δημοτικούς Συμβούλους:

1.- «ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΠΟΛΗ-ΛΥΣΕΙΣ ΖΩΗΣ» του υπ .Δημάρχου Σουρμπάτη Νικ.:
- Κατσίκη Παναγιώτα
- Μπέης Λεωνίδας
- Σπυράκος Ιωάννης

2.- «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ » του υπ. Δημάρχου Αδάμου Γεώργιου:
- Βλυσίδης Πέτρος
- Ταταρίδου - Σπυροπούλου Ευγενία
- Τεμπονέρα Αγγελική

3.- «ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ » του υπ. Δημάρχου Μεθενίτη Σωτήριου:
- Γρηγοροπούλου Κατερίνα
- Μαγγανάς Κωνσταντίνος
- Ορφανίδης Στέφανος

Tαυτόχρονα με τις δημοτικές εκλογές διεξάγονται και οι περιφερειακές εκλογές. Γνωρίστε και να επιλέξτε τους άριστους από τους υπ. περιφερειακούς συμβούλους προπάντων υποψήφιους από την περιοχή μας. Ο υποψήφιος περιφερειακός Σύμβουλος ο οποίος πιστεύω εκφράζει επάξια την νέα γενιά είναι ο συνδημότης μας:
- Κατωμέρης Γεώργιος από τον περιφερειακό συνδυασμό «Αττική Οδός»

Αγαπητοί συμπολίτες, αν και σοβαρότατοι λόγοι υγείας, δεν μου επέτρεψαν να συμμετέχω στις επικείμενη εκλογική αναμέτρηση, στο παρελθόν με τιμήσατε στηρίζοντας επιλογές και προτάσεις μου.
Ελπίζω ότι θα στηρίξετε και εσείς τους παραπάνω υποψήφιους περιφερειακούς και δημοτικούς συμβούλους διότι πεποίθηση μου είναι ότι θα εργαστούν ακούραστα για το καλό του τόπου με πάθος και ανιδιοτέλεια.-

Από καρδιάς,
ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
Επικεφαλής της Κίνησης Πολιτών « ΠΟ.Ρ.εία ΜΑ.ζί 2010-2014»

ΠΗΓΗ:  http://poreiamazi.blogspot.com/2010/11/anakoi_04.html

Comments