ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΧΑΡΝΑΙΚΗ 2 Μαίου 2012

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΧΑΡΝΑΙΚΗ    2 Μαίου 2012

Στην πλατεία του Μενιδίου, επισκεφτήκαμε το Εκλογικό Κέντρο του Κινήματος «Ανεξάρτητοι Έλληνες» Εκεί συναντήσαμε την υποψήφια βουλευτή, κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, μια εξαιρετική υποψηφιότητα στην Περιφέρεια Αττικής Με την ευκαιρία της συνάντησης μας, της πήραμε μια συνέντευξη.

Το Κίνημα «Ανεξάρτητων Ελλήνων» του Πάνου Καμμένου, έχει μια αξιοσημείωτη δυναμική. Εσείς γιατί ενταχθήκατε ;

- Η ένταξή μου στο Κίνημα αποτελεί για εμένα προσωπικά ορθή πολιτική επιλογή και θεωρώ ότι εκφράζει το μεγαλύτερο μέρος των προβληματισμένων Ελλήνων. Ειδικότερα, οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» δεν συμβιβάστηκαν και συνεχίζουν να αντιστέκονται στη βάρβαρη πολιτική των μνημονίων. Ο δικομματισμός απέτυχε παταγωδώς. Όλοι μαζί, πρέπει να αντισταθούμε στις μνημονιακές τακτικές οι οποίες έχουν φέρει την ελληνική οικογένεια σε απόγνωση. Είναι, λοιπόν, η κρίσιμη στιγμή για μια πατριωτική προσέγγιση. Πιστεύω απόλυτα ότι το Κίνημα εκφράζει τους πόθους του λαού για ένα καλύτερο μέλλον με ξεκάθαρη πολιτική προοπτική, για άμεση ανάπτυξη με κέντρο τον άνθρωπο και διέξοδο από την κρίση.

Σε όλη την Αττική δημιουργούνται Κέντρα υποδοχής λαθρομεταναστών. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαμε γενικευμένα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα. Ποια είναι η άποψη σας;

- Η περιφέρεια Αττικής και ειδικά η Αχαρνές έχουν χρόνια και σοβαρά προβλήματα τα οποία πρέπει να επιτέλους να επιλυθούν. Ειδικά στην Αμυγδαλέζα στην οποία ήδη υπάρχουν γυναίκες και παιδιά, την θεωρώ ότι είναι μία απαράδεκτη επιλογή στην οποία με κάθε δυνατό τρόπο πρέπει να αποτρέψουμε. Πέρα ότι την θεωρώ απαράδεκτη, είναι πρόχειρη και βεβιασμένη απόφαση. Η τοπική κοινωνία δεν πρέπει να επωμιστεί, ένα ακόμα πρόβλημα.

Πως πιστεύετε ότι μπορείτε να κάνετε τη διαφορά σε σχέση με τους ήδη υπάρχοντες πολιτικούς;


- Θα αγωνιστώ για το κοινό όφελος της πατρίδας και όλων των Ελλήνων, υπερασπίζοντας τα κοινά μας ιδεώδη, τις ξεχασμένες μας αξίες και ηθικές αρχές. Απαιτώ, έντιμες συμπεριφορές απέναντι σε διεφθαρμένους ανθρώπους της εξουσίας που έχουν κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα, εθελοτυφλούν απέναντι στην εφαρμογή νόμων, δημιουργώντας κλίκες και ίντριγκες. Θα απαιτήσω ισονομία και Δημοκρατία σε μια κοινωνία που αξίζουμε σαν Έλληνες.-

Comments