ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.)

                                                                                  
                                                          Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013
                                                                  ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.)

της  κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ πρ. ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

Με επιτυχία  πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1 - 2 - 2013, η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.) στον φιλόξενο χώρο του  βιβλιοπωλείου του Γ. Παρίκου.
Παρούσα στην εκδήλωση  ήταν η κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία πρ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, στην διάρκεια της οποίας συνομίλησε με  τους παρευρισκόμενους μέλη και φίλους της; Ένωσης  καθώς και  με εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.
Ευχαρίστησε για την πρόσκληση και συμφώνησε με τον Πρόεδρο Ε.Ε.Τ.Ε.Κ κ. Κωνσταντίνο Αδριανουπολίτη, εκπαιδευτικό – ερευνητή, ο οποίος θεωρεί δεδομένο ότι η Τριτοβάθμια Εκπαίδευση θα συρρικνωθεί και θα υπάρξει  στροφή των μαθητών προς την Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση. Μεταξύ άλλων ανέφερε:

-    «Η πολιτική ηγεσία  του Υπουργείου Παιδείας (Υ.ΠΑΙ.Θ.Π.Α) φαίνεται να μην αντιλαμβάνεται ότι δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή η διάλυση της παιδείας αλλά και της Ελληνικής οικογένειας η οποία συνεχίζει μέσα από μια κατεστραμένη οικονομία, να προσφέρει όλες της τις δυνάμεις για να σπουδάσει τα παιδιά της.
Με την ανεργία των νέων να καλπάζει πρέπει να κάνουμε οτιδήποτε ώστε να σταματήσουμε τον εφιάλτη της  μαζικής μετανάστευσης που βιώνει το Επιστημονικό Δυναμικοό της χώρας !»

  
 Α.Π.Ε./2-2-2013

 ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ
ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Ε.Τ.Ε.Κ.)
HELLENIC SCIENTIFIC ASSOCIATION FOR
TECHNICAL -VOCATIONAL EDUCATION AND
TRAINING
ΚΑΝΑΡΗ 10Α, Τ.Κ.15126, ΜΑΡΟΥΣΙ
ΤΗΛ/FAX 2108053539, ΚΙΝ. 6972240650
SITE: www.eetek.gr

Comments