ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ: Όταν δεν υπάρχει έργο, υπάρχουν φιέστες παραπλανητικής προσομοίωσης!

ΣΑΒΒΑΤΟ 23-11-2013
  ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ 
ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΧΕΤΕΥΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΚΟΡΩΠΙΟΥ-ΠΑΙΑΝΙΑΣ

Η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, πρ. Βουλευτής Αττικής, το Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2013, παραβρέθηκε στα εγκαίνια που τελέστηκαν στο σημείο θεμελίωσης του έργου όπου θα κατασκευαστεί ο κεντρικός συλλεκτήρας των αγωγών μεταφοράς από το Κορωπί και την Παιανία, στη θέση Πάτημα στο Κορωπί, μετά τη γέφυρα του Σταθμού Προαστιακού-Μετρό Κορωπίου (βορειανατολικό άκρο της οδού Σπ. Δάβαρη που συνεχίζει, μετά την γέφυρα του σταθμού Προαστιακού-Μετρό Κορωπίου προς Αεροδρόμιο, νότια πύλη Κ1 της Αττικής Οδού). 

Το Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων (Κ.Ε.Λ.) Κορωπίου – Παιονίας είναι το έργο που περιμένουν για δεκαετίες οι κάτοικοι των Μεσογείων ώστε να λυθεί επιτέλους το πρόβλημα της αποχέτευσης με την συλλογή, μεταφορά, επεξεργασία και διάθεση ακαθάρτων  και λειτουργία βιολογικού καθαρισμού στα Κεντρικά Μεσόγεια.

Παρουσίες πολιτικών και ομιλίες θα τις βρείτε στα πάμπολλα Δελτία Τύπου που κυκλοφόρησαν, αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ξεκινά και ο προεκλογικός αγώνας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου 2014.
Η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, δοθείσης ευκαιρίας έκανε την παρακάτω δήλωση: 
Εμείς οι κάτοικοι, ευελπιστούμε να ξεκινήσει αλλά και να ολοκληρωθεί το δίκτυο αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική, όσο το δυνατόν συντομότερα καθόσον ο Περιφερειάρχης Αττικής υπολογίζει να έχει τελειώσει σε δυο χρόνια και δεν θα συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο  γραφειοκρατικό "θύμα".Δυστυχώς όμως για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσα ότι:

Όταν δεν υπάρχει έργο, 
υπάρχουν φιέστες παραπλανητικής προσομοίωσης!»



Α.Π.Ε./24-11-2013

Comments

  1. Εμείς οι κάτοικοι, ευελπιστούμε να ξεκινήσει αλλά και να ολοκληρωθεί το δίκτυο αποχέτευσης στην Ανατολική Αττική, όσο το δυνατόν συντομότερα καθόσον ο Περιφερειάρχης Αττικής υπολογίζει να έχει τελειώσει σε δυο χρόνια και δεν θα συνεχίσει να είναι ένα μεγάλο γραφειοκρατικό "θύμα".Δυστυχώς όμως για ακόμα μία φορά επιβεβαίωσα ότι:

    -«Όταν δεν υπάρχει έργο,
    υπάρχουν φιέστες παραπλανητικής προσομοίωσης!»

    ReplyDelete

Post a Comment