ΣΟΣ Επικινδυνο σχεδιο Ερντογαν για μετα τις εκλογες. - Περισσότεροι απο 10.000 πρόσφυγες την ημέρα υπολογιζεται να καταφθάνουν στην Μυτιληνη

Πληροφορίες που έχουν επαγγελματίες της Μυτιλήνης και μου μετέφεραν είναι οτι ακούγεται έντονα οτι αμεσως μετά τις εκλογές ο Ερντογαν θα ανοίξει τα σύνορα της Τουρκιας με τη Συρία .
Αυτό σημαίνει ότι οι περίπου 3000 πρόσφυγες και μετανάστες που έρχονται στην Μυτιλήνη ημερησίως, θα φτάσουν και θα ξεπεράσουν ίσως τις 10.000 .
Έρχεται ο χειμώνας και θα υπάρχουν τεράστια προβλήματα ασφάλειας των κατοικων σε ολα τα νησιά του Αιγαιου και των προσφυγων εξαιτίας των καιρικών συνθηκών.
Η Γερμανία,  εκτός ισχύος έθεσε προσωρινά χτες το βράδυ τη Συνθήκη Σένγκεν, μετα απο ανακοίνωση του Γερμανου υπουργου Εσωτερικών Τόμας Ντε Μεζιέρ. Επαναφερε τους ελέγχους στα σύνορά της με την Αυστρία, αντιδρώντας έτσι στον συνεχώς αυξανόμενο αριθμό προσφύγων που φθάνουν στη Βαυαρία μέσω της Αυστρίας.
Το μεταναστευτικο φαινόμενο  σε συνδυασμο με το Μεσανατολικο πρόβλημα και οι συνεπειες του, δεν ειναι διαχειρισιμο απο καμμία μεμονωμενη κυβερνηση Ελληνικη  ακομα και με γενναιες Ευρωπαϊκες επιχορησεις. Ειναι Παγκόσμιο.  . 

Α.Π.Ε./14-9-2015

Comments