ΤΖΑΜί ΜΕ τα ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΧΡΗΜΑΤΑ.....80.000.000 ΕΥΡΩ...

ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΧΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΟΝ ΒΟΤΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΙΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ ΑΠΡΟΣΚΛΗΤΟΙ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΤΙΔΑ ΜΑΣ, ΘΑ ΧΤΙΣΤΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ, ΜΕ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΝ ΜΕΣΩ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΕΩΣ.
Ποιος θα περίμενε, στη χώρα που απέταξε τον τουρκικό ζυγό έχοντας υποφέρει τα πάνδεινα στα 400 χρόνια σκλαβιάς της και στο Έθνος που δημιούργησε τον πολιτισμό και διατήρησε επί χιλιετίες την ταυτότητά του, να επιτρέψουν τη δημιουργία ενός γιγαντιαίου μουσουλμανικού τεμένους στο κέντρο της Αθήνας με εφαρμογή του Ν. 3512/2006 και μάλιστα στον ιερό από την αρχαιότητα Ελαιώνα του Βοτανικού;
Ο Βοτανικός είναι μια περιοχή που πλήττεται περισσότερο από πολλές άλλες από την μετανάστευση. Έτσι η δημιουργία του τεμένους σίγουρα θα οδηγήσει την περιοχή σε ακόμη μεγαλύτερη γκετοποίηση.
Οι διαδικασίες ανέγερσης του τζαμιού με χωρητικότητα περίπου 500 ατόμων, επισπεύδονται από την κυβέρνηση, σε έναν χώρο έκτασης 17 στρεμμάτων, που παραχωρήθηκε δωρεάν από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού.
Ταυτόχρονα, στην ίδια ευρύτερη περιοχή προσπαθούν οι αρμόδιοι εδώ και αρκετά χρόνια να κατασκευάσουν το γήπεδο του Παναθηναϊκού, συναντώντας συνεχώς δυσκολίες από τους γνωστούς υπέρμαχους του «πολυπολιτισμού», οι οποίες ανακόβουν τα έργα ανάπτυξης της περιοχής. Ενώ τώρα, 17 στρέμματα βρέθηκαν αμέσως και παραχωρήθηκαν στους μουσουλμάνους. Υπενθυμίζουμε ότι πρόκειται για δημόσια έκταση, της οποίας ιδιοκτήτης είναι, επί της ουσίας, ο Ελληνικός Λαός και διαχειριστής το Πολεμικό Ναυτικό. Και όμως χαρίζεται δια παντός σε αλλόθρησκους και αλλόφυλους, που δεν ήρθαν καν νόμιμα στην χώρα, για να καλύψουν τις θρησκευτικές τους ανάγκες, με τους όρους που οι ίδιοι θέλουν.
Από την άλλη, υπάρχουν δεκάδες χώροι λατρείας σε ιδιωτικούς χώρους σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο, παραχωρούνται δρόμοι, πλατείες, στάδια και δημοτικά θέατρα για τις μεγάλες γιορτές τους – όπως είδαμε πρόσφατα στο Κερατσίνι, στο Σύνταγμα, στο Ολυμπιακό Στάδιο, στην πλατεία Κοντζιά, στην Κέρκυρα. Και βέβαια, η τουρκική προπαγάνδα μαστίζει την περιοχή και υπάρχουν δεκάδες τζαμιά είναι η γη της Ελληνικής Θράκης.
ΟΧΙ τζαμί στο Βοτανικό!
ΟΧΙ στη «πολυπολιτισμική» κοινωνία

ΕΛΛΑΣ 2009 ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΥΤΟΜΑΣΤΙΓΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
Η τεράστια αύξηση της παράνομης εισόδου λαθρομεταναστών,που έρχονται όλοι σαν Αφγανοί πρόσφυγες και στο τέλος αποκαλύπτεται ότι οι περισσότεροι είναι Πακιστανοί ή άλλης εθνικότητας, οι οποίοι συμμετάσχουν στην "Ασούρα", -Πάσχα των σιιτών-. 
Στο αποκορύφωμα της γιορτής που συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια, οι μουσουλμάνοι αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοιγια  για να θρηνήσουν τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.


http://www.youtube.com/watch?v=qJLSlp-L6ZA

Comments