ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

30 Σεπτεμβρίου 2010

Φίλες και φίλοι,

Κάθε άνθρωπος στην ζωή του οφείλει να υπερασπίζεται αξίες και να θέτει προτεραιότητες, όπως είναι η προάσπιση του τόπου μας, των ανθρώπων που νοιαζόμαστε και της οικογένειας μας.

Πολλές φορές αντί να βαδίσουμε τα βήματα που έχουμε λεπτομερώς σχεδιάσει, κάποιος άλλος πάνω από εμάς έχει επιλέξει να ακολουθήσουμε διαφορετικό δρόμο. Έτσι όσο και αν επιμένουμε στα σχέδια μας, είμαστε υποχρεωμένοι να αλλάξουμε πορεία.

Για μια μητέρα, το ιερότερο και σημαντικότερο καθήκον, είναι τα παιδιά της.

Προσπάθησα όσο το δυνατόν να μην απογοητεύσω τους συνεργάτες, φίλους και υποστηρικτές μας οι οποίοι μας τίμησαν με την αγάπη και τον ενθουσιασμό τους.

Ωστόσο, το καίριο χρονικό διάστημα το οποίο διεξάγεται μια πολιτική μάχη, δεν είναι δυνατόν να απουσιάζει ο επικεφαλής ενός συνδυασμού.

Γι’αυτό τον λόγο, σ’ έναν αγώνα στον οποίο δεν θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις, διαθέτοντας ψυχή, σώμα και χρόνο, δεν μπορώ να συμμετέχω.

Ως εκ τούτου, είμαι υποχρεωμένη να αποσύρω την υποψηφιότητα μου από τις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2010. Τις προσπάθειες για την βελτίωση ποιότητας της ζωής και του τόπου μας θα τις συνεχίσουμε μαζί και μετά την 7η Νοεμβρίου από όποιο μετερίζι χρειαστεί……

Σας ευχαριστώ πολύ.

Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενία

Comments