Να φορολογούνται άγρια όσοι βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό Δεν θα περάσει ο φόβος, η τρομοκρατία και η κινδυνολογία


400.000.000 έβγαλαν έξω 3 εφοπλιστές μεσα σε μια εβδομαδα

Να φορολογούνται άγρια όσοι βγάζουν τα λεφτά τους στο εξωτερικό
Δεν θα περάσει ο φόβος, η τρομοκρατία και η κινδυνολογία
Τετρακoσια εκατομμύρια ευρώ έβγαλαν έξω, κατά τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας τρεις μεγαλοεφοπλιστές, ενώ εκατοντάδες εκατομμύρια είχαν φυγαδευτεί στο εξωτερικό τις προηγούμενες ημέρες, μετά τις δηλώσεις του πρωθυπουργού, στελεχών της κυβέρνησης και στελεχών της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ότι θα καταρρεύσει η οικονομία της χώρας, εάν γίνει πρωθυπουργός ο Αλέξης Τσίπρας.
Φαίνεται ότι έχει μπει πλέον σε υλοποίηση το βρόμικο σχέδιο για την αποσταθεροποίηση της οικονομίας και του τραπεζικού συστήματος, από τους ξένους τοκογλύφους και τους ντόπιους δοσίλογους που παίζουν τo τελευταίo τους χαρτί, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που προκαλούν στη χώρα οι μαφιόζικες και εκβιαστικές πρακτικές τους.

Η μαύρη παρέα των τροϊκανών και της κρατικοδίαιτης διαπλοκής, μαζί με ντόπιους μαυραγορίτες, μεθοδεύουν τη δημιουργία τεχνητής κρίσης στο τραπεζικό σύστημα, για να προκαλέσουν το φόβο στην κοινωνία, να τρομοκρατήσουν τον κόσμο και τους βουλευτές, για να χειραγωγήσουν τις πολιτικές εξελίξεις θέτοντας εκβιαστικά διλήμματα για την εκλογή Προέδρου.
Η kontranews αποκάλυψε το μαφιόζικο και παρακρατικό σχέδιο, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας προειδοποίησε τους εμπλεκόμενους ότι θα πάνε φυλακή. Γιατί η αποσταθεροποίηση της χώρας από τη συμμορία του ετοιμόρροπου συστήματος, δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να μείνει χωρίς απάντηση. Οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν και μάλιστα πολύ σύντομα στο λαό αλλά και στη δικαιοσύνη, ενώ θα κληθούν να πληρώσουν για τη ζημιά που προκαλούν στην οικονομία και στο τραπεζικό σύστημα της χώρας.
Ήδη τα πρώτα ονόματα της μαύρης παρέας άρχισαν να αποκαλύπτονται και πολύ σύντομα θα αρχίσουν να απασχολούν και τη Δικαιοσύνη. Πρόκειται για τρεις μεγαλοεφοπλιστές, oι οποίοι μέσα σε μια εβδομάδα έβγαλαν στο εξωτερικό τετρακόσια εκατομμύρια ευρώ στην εναγώνια προσπάθειά τους να συμβάλουν στην αποσταθεροποίηση του τραπεζικού συστήματος. Ο ένας απ΄ αυτούς έχει ανοιχτές υποθέσεις με ένα σύστημα offshore που εκμεταλλεύεται τεράστια ακίνητη περιουσία, η οποία αποκτήθηκε σε χρόνο ρεκόρ άγνωστο με ποιες πηγές χρηματοδότησης, ενώ οι δραστηριότητές του σε Κύπρο και Μόσχα απασχολούν τελευταία και τις ξένες υπηρεσίες πληροφοριών. Προφανώς το σύστημα τον έχει θέσει σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας και γι΄ αυτό τον χρησιμοποιεί για τη βρόμικη δουλειά.
Ο δεύτερος εφοπλιστής ελέγχεται για τις σχέσεις του με διάφορα κυκλώματα στο Ντουμπάι και είναι γνωστός στην πιάτσα ως το μεγαλύτερο και οικονομικότερο πλυντήριο, ενώ διατηρούσε και επαφές με τον περιβόητο Χασάν που δολοφονήθηκε στην Μόσχα.
Ο τρίτος εφοπλιστής δεν διαθέτει επιχειρήσεις στην Ελλάδα και απλά διακινεί μεγάλα ποσά από ναυτιλιακές εταιρείες στο εξωτερικό.
Ο Αλέξης Τσίπρας ο οποίος έχει οργανώσει ειδική επιτροπή από κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία συμμετέχουν και τεχνοκράτες, παρακολουθεί από κοντά τα παιχνίδια που παίζονται αυτό το διάστημα στο χρηματιστήριο και τις τράπεζες.
Με σκληρές δηλώσεις του χθες μετά από έκτακτη σύσκεψη στελεχών της πολιτικής γραμματείας, καυτηρίασε τις παρακρατικές πρακτικές όπου έχει αναπτύξει η κυβέρνηση, οι οποίες εντάσσονται στη στρατηγική της κινδυνολογίας και της καμένης γης και επανέλαβε ότι θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όλοι όσοι εμπλέκονται σε εγκληματικές ενέργειες που στρέφονται κατά της ασφάλειας του τραπεζικού συστήματος και της οικονομίας της χώρας.
Kανονικά κυβέρνηση και αντιπολίτευση θα έπρεπε να είχαν ήδη συμφωνήσει ότι όσοι βγάζουν έξω τα λεφτά τους και μάλιστα σε κρίσιμες μέρες για τη χώρα, λεφτά μάλιστα που προφανέστατα δεν θα έχουν κερδηθεί με τόσο καθαρούς τρόπους, γιατί πιστεύουμε ότι ποτέ κανένας σκαφτιάς, οικοδόμος, μπετατζής, γκαρσόνι, εμποροϋπάλληλος, ταξιτζής, λαχειοπώλης ή λούστρος δεν θα έχει βγάλει λεφτά έξω, θα πρέπει να φορολογηθεί μέχρι και 50% για να σταματήσει επιτέλους αυτή η αιμορραγία που μπορεί εύκολα να τινάξει στον αέρα την ελληνική οικονομία.
«Ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bankrun»
Σφυροκοπώντας τον πρωθυπουργό, σημείωσε πως, «Ο Σαμαράς είναι πια επικίνδυνος για τη χώρα. Δεν φαίνεται να τον απασχολεί διόλου η σταθερότητα της οικονομίας. Έχει υιοθετήσει τη λογική: «Αποθανέτω η ψυχή μου μετά των αλλοφύλων», είπε, ενώ ανέφερε ως χαρακτηριστική τη δήλωση της Σοφίας Βούλτεψη η οποία προανήγγειλε πιστωτικό γεγονός λόγω εκλογών...
«Ο Σαμαράς ποντάρει στην αναστάτωση της αγοράς»
......http://www.kontranews.gr

Comments