«YOUNG_steps3 FESTIval»

ΚΑΝΟΥΜΕ τον κόσμο καλύτερο. ΜΑΖΙ, με τους πρωταθλητές ποδηλάτες του Ποδηλατικού συλλόγου "ΕΡΜΗΣ" 

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,
Είναι με μεγάλη χαρά και συγκίνηση που διοργανωσαμε με εξαιρετική επιτυχία, το πρώτο φεστιβάλ παιδιών και νέων"YOUNG_steps3 FESTIval".
Μαζί με τους συνεργάτες μου, δημιουργήσαμε κάτι πραγματικά μοναδικό, το μεγαλύτερο GRAFFITI WALL στην Ανατολική Αττική, στην είσοδο της πόλης Μαρκοπούλου. Αυτός ο ξύλινος τοίχος, που ξεπέρασε τα 40 μέτρα μήκος και 2,50 μέτρα ύψος, έγινε ένας καμβάς για δεκάδες παιδιά να εκφράσουν τη ζωή, την ελπίδα, τη διασκέδαση, τη χαρά, τη δημιουργία, τη συμμετοχή και την ευτυχία τους μέσα από τις ζωγραφιές τους.
Το φεστιβάλ μας ανοίχτηκε σε όλους, και όσοι περνούσαν από την πλατεία είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ακροβατικά με skateboard και bmx ποδήλατα, να δουν τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας ΜΑΡΚΟ σε δράση, καθώς και τους πρωταθλητές ποδηλατών του Ποδηλατικού συλλόγου "ΕΡΜΗΣ". 
Τα παιδιά χόρεψαν hip-hop στην εξέδρα που είχε στηθεί και στο τέλος επίδοξοι μικροί ζωγράφοι την σχεδίασαν με κιμωλίες, δημιουργώντας μια μοναδική τέχνη.
Αυτό το πολυκαλλιτεχνικό graffiti-event διοργανώθηκε με την αιγίδα του δικτύου αλληλοβοήθειας "κράτα ΜΕ", και αποτελεί αποτέλεσμα της προσπάθειάς μας, του όραμά μας, της δουλειάς μας και της αγάπης μας για τα παιδιά. Είμαστε υπερήφανοι που μπορέσαμε να φέρουμε αυτήν την εκδήλωση στην κοινότητά μας, και ελπίζουμε να συνεχίσουμε να προσφέρουμε υπέροχες στιγμές στα παιδιά και τους νέους μας κάθε χρόνο.
Είναι η ελπίδα μου ότι αυτό το φεστιβάλ θα στηριχθεί και θα συνεχιστεί και στα επόμενα χρόνια από την τοπική κοινωνία, τη Δημοτική Αρχή, τους επαγγελματίες υποστηρικτές, τους εθελοντές και τους τοπικούς συλλόγους και ομάδες. Μόνο με τη συνεργασία όλων μας μπορούμε να δημιουργήσουμε αυτό το μαγικό περιβάλλον για τα παιδιά και τους νέους μας.
Σας ευχαριστούμε όλους για τη στήριξή σας και τη συμμετοχή σας σε αυτήν την αξέχαστη εμπειρία.
Χαιρετισμούς από καρδιάς,
Αρβανίτη-Πρεβεζάνου Ευγενία

Comments