Μην αφήσουμε να επιβάλουν στο έθνος των Ελλήνων την συλλογική αυτοχειρία, υποσχόμενοι την...μετά θάνατον σωτηρία!



                                            Επιτάφιος  Ιερού Ναού Παναγίας Νέων Ρόδων

Η ηρωική έξοδος των υπερασπιστών του Μεσολογγίου που πραγματοποιήθηκε την νύχτα της 10ης προς την 11 Απριλίου του 1821 και η εξίσου ηρωική αντίσταση των Ελλήνων στις μάχες των οχυρών πριν την παράδοση του Ελληνικού λαού, στους Γερμανούς κατακτητές τον Απρίλη του 1941, δείχνουν ότι σε αυτό τον Τόπο του ελληνικού Γένους, των Μαρτύρων και των Ηρώων, δεν προσκυνάμε ποτέ και κανένα βάρβαρο. 

Μια ολόκληρη χώρα κυβερνάται από συμφεροντολογικές συντεχνίες, δημαγωγούς και ανεύθυνους πολιτικούς και ένας ιστορικός λαός μέσα από οικονομική και κοινωνική κρίση, την διάβρωση των αξιών της ελληνικής κοινωνίας στην ερήμωση, τη θλίψη και την ανεργία οδηγείται στην εξαθλίωση. Ετσι, ξεκομμένος από τον Θεό, την Πατρίδα και την οικογένειά του, θεωρείται αναλώσιμος. 

Γιαυτό και η, μέχρι πρόσφατα, οσφυοκάμπτουσα μικροαστική τάξη της ελληνικής κοινωνίας, μετατρέπεται σε οργισμένους πολίτες. Δεν συνομιλεί, δεν διαπραγματεύεται και δεν αναγορεύει τους διαπραγματευτές προδότες σε κυβερνήτες.
Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός, έχει τον δικό του κώδικα τιμής και αξιοπρέπειας, όπως και τις δικές του αντοχές. 
Έφτασε η στιγμή που πρέπει να παλέψουμε για να συσπειρώσουμε και να σταθεροποιήσουμε την ελληνική κοινωνία με πολιτικές αποφάσεις οι οποίες θα εγγυώνται την αξιοπρεπή επιβίωση για τους όλους τους Έλληνες πολίτες.
Να ανακτήσουμε την ατομική και συλλογική ευθύνη. Να οργανωθούμε!
Όλοι! Ανεξαρτήτως τι πιστεύουμε και που ανήκουμε.
Οι ιδέες και τα οράματα δεν έχουν γεωγραφικό προσανατολισμό.
Η ανεργία, η φτώχεια και η πείνα δεν διακρίνουν φιλελευθερισμό ή σοσιαλισμό, αριστερά ή δεξιά. 
Μαζί πρέπει να ξαναβρούμε τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και αν δεν το κάνουμε τώρα, το επόμενο βήμα δυστυχώς οδηγεί στην αυτοκτονία μας ως χώρα συνολικά.

Αρβανίτη - Πρεβεζάνου ΕΥΓΕΝΙΑ
τ. ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ Αττικής (υπόλοιπο)




φωτογραφία :© IOSIFSK  TEAM   http://sillent-footsteps.blogspot.gr




Comments