Σ.Δ.Ο.Ε.: Άλλοι "ξεχνούν", άλλοι "αποκρύπτουν" και άλλοι "ψεύδονται" για τα έσοδα τους!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ Σ.Δ.Ο.Ε ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΡΟΣΩΠΑ - ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Πέμπτη, 3 Απριλίου 2014

Με έκπληξη μου διαπίστωσα,  ότι  έγιναν πολλαπλές ψευδείς ανακοινώσεις, στα μέσα μαζικής ενημέρωσης για οικονομικό μου έλεγχο μετά από εισαγγελική εντολή, από το αρμόδιο Υπουργείο Οικονομικών.
Προς διευκρίνιση των αβάσιμων δημοσιεύσεων, προσήλθα αυτοβούλως στο Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος  (Σ.Δ.Ο.Ε.) και αιτήθηκα όχι μόνο ενημέρωση  σχετικά με τα συκοφαντικά δημοσιεύματα, αλλά και τον έλεγχο μου.
Στην απάντηση που έλαβα και ε΄ναι στην διάθεση όλων, αναφέρονται τα εξής:
- «Κατόπιν της από 10-3-2014 αιτήσεως σας, η οποία έλαβε αριθμό πρωτοκόλλου εισερχομένων εγγράφων 5985/10-3-2014 σας γνωρίζουμε ότι έως σήμερα στην υπηρεσία μας  δεν έχει ολοκληρωθεί  οποιοσδήποτε έλεγχος που αφορά είτε εσάς, είτε στον αναφερόμενο στην αίτηση σας σύλλογο, ώστε να έχει συνταχθεί  σχετικό πόρισμα.»

Φίλες και φίλοι

Στην προσπάθεια πολιτικών αντιπάλων να  διαβάλουν και υποτιμήσουν, δέχομαι τον τελευταίο χρόνο, συνεχείς και κυρίως αήθεις επιθέσεις.
Με έχουν συκοφαντήσει!
Με έχουν εκβιάσει!
Με έχουν εξυβρίσει ακόμα και ξυλοκοπήσει,
διότι επιμένω να προασπίζομαι  ιδανικά και  διαχρονικές αξίες !
ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!

Τον τελευταίο καιρό γίνονται και ορθώς, πολλαπλοί έλεγχοι σε πολιτικά πρόσωπα, σχετικά με την οικονομική τους κατάστασή και για πιθανές πράξεις  διασπάθισης δημοσίου χρήματος και αδικαιολόγητου πλουτισμού.  
Άλλοι «ξεχνούν», άλλοι «αποκρύπτουν» και άλλοι «ψεύδονται» για τα έσοδα τους!

Στα πλαίσια της δεοντολογίας μιας σοβαρής και αντικειμενικής δημοσιογραφικής έρευνας,  πρέπει να  επαληθεύονται  με στοιχεία και να διασταυρώνονται οι πληροφορίες πριν  δημοσιοποιηθούν. Καθώς είναι γνωστός ο λιτός τρόπος ζωής μου, αλλά και το ύψος της προσωπικής και γονικής μου περιουσίας, όποιοι  εκ παραδρομής ή και εσκεμμένα  διαδίδουν αβάσιμες πληροφορίες, οφείλουν να επανορθώσουν άμεσα, με την διάψευση τους.

Ενημερώνω επίσης, όλους τους επίδοξους λασπολόγους και μελλοντικούς συκοφάντες, ότι απέναντι στα  ψεύδη τους, θα προβαίνω άμεσα σε κάθε νόμιμη ενέργεια, προκειμένου να προασπίσω το κύρος του ονόματος και της προσωπικότητας μου.

Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενία
τ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

Comments