ΜΗΝΥΜΑ για την 4η Συνεδρίαση Εθνικού Συμβουλίου ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Συναγωνιστές και συναγωνίστριες,

Ανήκουμε σ’ ένα κίνημα που συμμετείχε στις εκλογές  του Μαΐου 2012, έφτασε στο  11%, τον Ιούνιο  κάναμε μια στάση στο 7,5% και τον Μάιο του 2014 στο 3,5%.

Μέχρι τώρα οι περισσότεροι, έχουμε νοιώσει κατά την γνώμη μου, αδικία αποκλεισμό, αναξιοκρατία, εσωστρέφεια, μιζέρια, άνιση μεταχείριση και προδοσία.

Αυτά που αναφέρω δεν είναι καινούργια, καθώς όλοι τα έχουμε ζήσει από τον κομματικό μηχανισμό. Αυτόν τον κομματικό μηχανισμό για τον οποίο σας ζητώ  να απαντήσετε μόνοι σας, στο ερώτημα - «ποιοι είναι οι υπεύθυνοι;»

Δίχως να επιθυμώ, να καταλογιστούν ευθύνες για την συμπεριφορά και τις επιλογές τους, σε συγκεκριμένα στελέχη, αιρετά μέλη και υπαλλήλους του κινήματος μας, θα πρέπει δίκαια, να κριθούν και ίσως ορισμένοι να αντικατασταθούν, με ικανότερους.

Με ανανεωμένο ιδεολογικό στίγμα, χωρίς διπλά μηνύματα αλλά νέες πολιτικές προτάσεις, σοβαρή και πολλή δουλειά, εμείς οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μπορούμε να αντιστρέψουμε  αυτή την κατάσταση, για όλους τους Έλληνες που πονάμε, αγαπάμε την πατρίδα μας και θέλουμε τα παιδιά μας να προκόψουν εδώ.

Σας καλώ όλους να γυρίσουμε σελίδα και να κάνουμε ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς αυτούς που έχουν συμβάλει στην αποτυχία,  για  θα επιτύχουμε  ξανά το 8%, το 12%  και είμαι σίγουρη ότι θα δούμε τον Πρόεδρο μας, Πάνο Καμμένο, στον πρωθυπουργικό θώκο.

Με αγάπη και συναδελφικότητα


Ευγενία Αρβανίτη- Πρεβεζάνου
τ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής

Comments