Η ΔΡΑΧΜΟΥΛΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ αλλά η συναισθηματική μας εξάρτηση από αυτήν είναι η ΠΑΓΙΔΑ που μας βάζουν.........

Διαβάστε το παρακάτω μήνυμα που έλαβα:
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΩΡΕΣ, ΟΡΓΙΑΖΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΕΙΔΩΝ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ,ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.. Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΔΗΣΗ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΚΟΠΗ ΔΡΑΧΜΩΝ...ΕΚ ΝΕΟΥ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΜΕΡΕΣ ,ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΔΡΑΧΜΕΣ, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΥΡΩ ΘΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΔΡΑΧΜΗ...ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, ΑΦΟΥ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΑΣ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ....ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ...ΘΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ

Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ, ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΟΙ ,ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ....ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΙ, ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΟ ,ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΑΖΙΚΗΣ ΑΠΟΣΥΡΣΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ, ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.

ΤΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΩΣ ΦΗΜΕΣ....ΚΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΤΑ ΔΙΕΨΕΥΣΕ ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ ΤΟΥΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟ ΑΛΤΕΡ.....ΤΟΤΕ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑQ ΠΟΙΟΣ ΞΕΧΝΑ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ,ΠΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ,ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΡΤΙΜΕΛΕΙΣ?? ΟΤΑΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΘΑ ΦΤΑΣΕΙ ΤΙΣ 7500 ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ ΈΧΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ????
ΕΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΦΗ ΤΩΝ ΦΗΜΩΝ, ΑΣ ΤΙΣ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ………..
Οι συγκρίσεις που γίνονται ανάμεσα στην Ελλάδα και στην χρεωκοπημένη Αργεντινή του 2001, με κάνουν να βλέπω ότι υπάρχει εκτός από ΤΥΡΑΚΙ και φάκα. ΕΣΕΙΣ;
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ………….
Μην ξεχνάμε ότι ο τράχηλος του Ελληνα γνωρίζει από χρεωκοπίες. Οι τέσσερις ελληνικές πτωχεύσεις που έγιναν το 1827, 1843, 1893 και 1932, οφείλονταν στην αδυναμία της χώρας να εξυπηρετήσει έναν υπέρμετρο και πανάκριβο εξωτερικό δανεισμό και λύνονταν με ακόμη μεγαλύτερο και επαχθέστερο δανεισμό δημιουργώντας έναν φαύλο κύκλο που έσπασε μόλις στα μέσα της δεκαετίας του 1960.
Όλοι είχαν σχεδόν πάντα μια έμμεση ή άμεση σχέση με την εθνική κυριαρχία.
Η χρεωκοπία άλλωστε, μιας χώρας έχει άμεση σχέση με τις οικονομικές στρατηγικές επιλογές της εκάστοτε κυβέρνησης και έχει να κάνει και με την αξιοπιστία της απέναντι στους πιστωτές της, δηλαδή αν τηρεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει όταν δανείστηκε. Η οικονομική χρεωκοπία λοιπόν δεν είναι τίποτα άλλο, παρά αποτέλεσμα της πολιτικής χρεωκοπίας των κυβερνήσεων της χώρας από τη μεταπολίτευση μέχρι σήμερα.
Επειδή όμως η Ελλάδα ανήκει στη ζώνη του ευρώ και είναι αδιανόητη η χρεωκοπία, εφόσον ΔΕΝ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ στο εθνικό νόμισμα (τη δραχμούλα μας που τόσο μας έλειψε που όμως δεν πρέπει να τσιμπήσουμε το δόλωμα!)

Ενδεχόμενη χρεωκοπία της Ελλάδας σαφώς και θα πυροδοτήσει ντόμινο στην Ευρωζώνη, καθώς υπάρχουν κι άλλες χώρες που βρίσκονται κοντά στο σημείο μηδέν (οι γνωστές P.I.I.G.s- Πορτογαλία, Ιρλανδία,  Ισπανία, Ελλάδα).
Αν χρειαστεί να υπάρξει ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ εντός Ελλάδος, θα πρέπει να ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΙΜΟ με την ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩ όπως ήταν η δραχμή μας.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΪΣΤΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ για συναλλαγές μέσα στη πατρίδα μας και κρατείστε τα ΕΥΡΩ και τα ΕΔΑΦΗ ΜΑΣ….
ΜΗΝ ΜΑΣ ΕΚΒΙΑΖΕΤΕ>>>>>>>>>>>>>….

Comments