ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ Ο JEFRIE και ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ

Κάποιοι μερικές φορές εκφράζουν τον πολίτη δείτε αυτό το video.....................

Interactive επικοινωνία με Παπανδρέου
Και τωρα τα ΔΙΟΡΘΩΣΕ όλα τα παραπάνω με έκτακτα, που ωστόσο από σήμερα το απόγευμα γίνανε ΜΟΝΙΜΑ ΜΕΤΡΑ.
Περιλαμβάνουν περικοπές σε επιδόματα και μισθού αλλά και παράλληλη αύξηση των φόρων με κορωνίδα τους συντελεστές του ΦΠΑ που πλέον θα φτάνουν το 21%.
Ψάχνουμε 700 εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο του κράτους γιαυτό:
1. Κατά 30% θα μειωθούν τα επιδόματα των Χριστουγέννων, του Πάσχα και των αδειών.
2. 12% θα μειωθούν όλα τα επιδόματα, με λίγες εξαιρέσεις, και οι αποζημιώσεις των δημόσιων και ιδιωτικών υπαλλήλων, των λειτουργών, των υπαλλήλων των ΟΤΑ και των υπόλοιπων ΝΠΔΔ, και ειδικά της ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΒΟΥΛΗΣ.
3. Κατά 20% περικόπτεται το επίδομα των δικαστικών που αφορούσε στην ταχεία διεκπεραίωση υποθέσεων.
4. και ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Μειώνονται και τα έξοδα παράστασης του Προέδρου της Δημοκρατίας, του πρωθυπουργού, του προέδρου της Βουλής και όλων των κυβερνητικών στελεχών.
5. Μειώνεται κατά 10% η χρηματοδότηση των ταμείων της ΔΕΗ και του ΟΤΕ ενώ οι διοικήσεις τους αναλαμβάνουν την υποχρέωση να αναπροσαρμόσουν αναλόγως τις παροχές των δικαιούχων των ταμείων με έμφαση στην εφαρμογή ανάλογα με το ύψος της σύνταξης.
6. Πάγωμα των συντάξεων του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα.
7. Περιορισμός κατά 5% (500 εκ ευρώ) του εθνικού σκέλους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων και κατά 100 εκ ευρώ του μέρους του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του υπουργείου Παιδείας. Επιπλέον μειώνονται κατά 100 εκ. ευρώ οι πιστώσεις για τα νέα προγράμματα του υπουργείου Παιδείας.
Στον τομέα της ενίσχυσης των εσόδων, που θα δώσουν περί τα 4,8 δισ. ευρώ στο κράτος, περιλαμβάνονται όπως ειπε ο Γιώργος Πεταλωτής:
1. Αυξήσεις – φωτιά στονΦΠΑ από 4,5% σε 5%, από 9% σε 10% και από 19% σε 21%. Σε αυτήν την περίπτωση τα έσοδα θα ανέλθουν στα 1,3 δις ευρώ.
2. Πάνω κατά 8 λεπτά θα πάει ο ειδικός φόρος κατανάλωσης στα καύσιμα και κατά 3 λεπτά θα αυξηθεί στο πετρέλαιο κίνησης. Ευτυχώς, ο φόρος στο πετρέλαιο θέρμανσης ο φόρος θα παραμείνει ίδιος.
3. Στο 66% θα διαμορφωθεί η επιβάρυνση στα τσιγάρα, από 63% που ήταν μέχρι σήμερα, ενώ κατά 20% θα αυξηθεί ο φόρος στο αλκοόλ. Τα έσοδα από αυτούς τους φόρους αναμένονται σε 1,1 δις ευρώ
4. Τέλος η φοροαπαλλαγή για το πετρέλαιο από τη ΔΕΗ.
5. Ειδικοί φόροι θα επιβληθούν στα είδη πολυτελείας όπως αυτοκίνητα με εργοστασιακή τιμή άνω των 17.000 ευρώ (τιμή αγοράς 35.000 ευρώ), σκάφη αναψυχής, ελικόπτερα ιδιωτικής χρήσης, πολύτιμοι λίθοι, πολύτιμα μέταλλα και δέρματα.
Στα  υπόλοιπα μέτρα, πρωταγωνιστούν οι περικοπές των αμοιβών των συλλογικών οργάνων διοίκησης των ΝΠΔΔ.

ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ έκανε ο Jefrie τους
Ζοσέ Μανουέλ Μπαρόζο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και τον
Ζαν Κλωντ Γιούνκερ, πρόεδρο του Eurogroupο και το
Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)
ΛΥΠΗΜΕΝΟΥΣ μερικά ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.
Αλλά αυτούς ποιος τους υπολογίζει???

Comments