3.500 χιλιάδες υπογραφές των κατοίκων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ και αναρωτιέσαι;

Σε ενημερωτική πρωινή εκπομπή σήμερα, εκπρόσωπος της επιτροπής κατοίκων είπε πως μαζεύτηκαν 3.500 υπογραφές για να κλείσει η παιδική χαρά που είχε γίνει «κέντρο διερχομένων» κακοποιών στοιχείων.
Ο παρουσιαστής αναρωτήθηκε, αν γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις να υπάρχει ΑΥΤΟΔΙΚΙΑ, δηλαδή να λαμβάνονται τέτοια μέτρα εκ μέρους των πολιτών και εν αγνοία της πολιτείας.
ΓΙΑΤΙ, ΔΕΝ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ;


Πριν απο 10-15 χρόνια μέχρι και σήμερα έμπαιναν μιλιούνια ολοκληρα οι λαθρομετανάστες.
Που ήταν η πολιτεία,
η αστυνομία,
οι συνοριακοί φύλακες και
ο στρατός που πλήρωναν αδρά οι Έλληνες πολίτες;

Πόσο παράλογο και παράνομο είναι να μαζεύονται υπογραφές και να κινητοποιούνται οι πολίτες-κάτοικοι της περιοχής για να προστατευτούν όταν η πολιτεία (και βαζω κυβερνήσεις ΝΔ και ΠΑΣΟΚ μέσα) απουσιάζει δεκαετίες, γιατί να είναι τώρα παρούσα;
Γιατί να είναι παρούσα τώρα που δείχνει το χειρότερό της πρόσωπο προς τον Έλληνα πολίτη,τώρα που φέρεται λες και μας μισεί;

Συνονόματε, κύριε Αρβανίτη,
το μόνο δικαίωμα που έχεις είναι ή να κάνεις πραγματικό ρεπορτάζ και να φωτίσεις τα αίτια που φτάσαμε μέχρι εδώ ή να σιωπήσεις απολαμβάνοντας τον μισθό που σας πληρώνει ο Ελληνικός λαός στον οποίο περιλαμβάνονται και οι 3.500 χιλιάδες κάτοικοι της περιοχής του Α. Παντελεήμονα.


Θέλει ΜΑΓΚΙΑ αν είσαι ΕΛΛΗΝΑΣ..............................
σου αφιερώνω ένα τραγουδάκι σαν Ελληνίδα-πολίτης..............
http://www.youtube.com/watch?v=ABue6kt2Oqw&feature=related

Comments