"ΔΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΛΗΨΗ" ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΣΤΗ ΖΩΗ!

ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ "ΧΑΝΟΝΤΑΙ" ΚΑΙ ΟΙ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ "ΦΕΜΙΝΙΣΤΡΙΕΣ" ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ...
Ούτε οι πλέον ειδικοί επιστήμονες είναι σε θέση να εξηγήσουν την στάση, έναντι των μουσουλμανικών και ασιατικών ορδών που έχουν κατακλύσει την Ελλάδα, οργανώσεων υπεράσπισης ανθρωπίνων δικαιωμάτων και «φεμινιστικών» φορέων που κόπτονται να προωθήσουν τα εν Ελλάδι δικαιώματα των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών.
Την ίδια όμως ώρα που στη χώρα μας διάφοροι προοδευτικάριοι παριστάνουν τους ανθρωπιστές –με προεξάρχουσες μάλιστα γυναίκες!- οι μουσουλμάνοι και ασιάτες προβαίνουν σε έκτροπα στις πατρίδες τους έναντι των γυναικών.
Τα παρακάτω αποτελούν ένα μόνο μικρό δείγμα των όσων αντιμετωπίζουν οι γυναίκες στις χώρες απ’ όπου έρχονται στην Ελλάδα οι λαθρομετανάστες.

85 εκατομμύρια κορίτσια σε Κίνα και Ινδία έχουν …χαθεί την τελευταία πενταετία! Εκατομμύρια είναι τα αγέννητα ή δολοφονημένα θηλυκά βρέφη στην Ασία! Και τα παραπάνω νούμερα δεν είναι αυθαίρετα. Αποτελούν στοιχεία επίσημης Έκθεσης που παρουσιάστηκε πρόσφατα στην επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών για την ανάπτυξη! Σε Κίνα και Ινδία –τις πρωτοπόρες σε πληθυσμό χώρες του πλανήτη- μόνο τα αγόρια είναι επιθυμητά! 85 εκατομμύρια κορίτσια έχουν χαθεί μέσα σε μια μόνο πενταετία! Πρόκειται φυσικά για θανάτους, είτε από υποχρεωτικές αμβλώσεις αν το βρέφος είναι κορίτσι, είτε από στυγνές δολοφονίες (πνίγουν τα νεογέννητα αμέσως μετά τη γέννα!), είτε από εγκατάλειψη των θηλυκών βρεφών τα οποία πεθαίνουν από ασιτία! Για να δούμε όμως τι έχουν να αντιμετωπίσουν σε ασιατικές και αφρικανικές χώρες –από χώρες δηλαδή που καταφθάνουν στην Ελλάδα τα καραβάνια των… κακόμοιρων λαθρομεταναστών και βρίσκουν τις στοργικές αγκάλες των προοδευτικάριων- όσες γυναίκες καταφέρουν να επιβιώσουν.

Στη Νότια Ασία το 85% των γυναικών εργάζεται σε «μαύρη εργασία», με προεξάρχουσα την… πορνεία! Το δικαίωμα στην περιουσία είναι αδιανόητο. Μόνο το 7% του γυναικείου πληθυσμού είναι ιδιοκτήτες γης ή επιχείρησης, ενώ η βία κατά των γυναικών θεωρείται επιβεβλημένη!
Στο Αφγανιστάν οι γυναίκες ζουν κατά μέσο όρο 44 χρόνια.
Στη Δημοκρατία του Κονγκό 5 στις 10 γυναίκες πέφτουν θύματα βιασμού.
Στο Ιράκ πριν από τον πόλεμο υπήρχε το υψηλότερο ποσοστό μορφωμένων γυναικών του αραβικού κόσμου, ενώ σήμερα είναι το χαμηλότερο.
Στο Νεπάλ μια στις 24 γυναίκες πεθαίνει είτε κατά την διάρκεια της εγκυμοσύνης είτε κατά την γέννα.
Στο Σουδάν οι απαγωγές, οι βιασμοί και η εκδίωξη από τα μέρη τους έχουν καταστρέψει πάνω από 1 εκατομμύριο γυναίκες από το 2003 έως σήμερα.
Στο Μάλι μόνο λίγες τυχερές γλιτώνουν την κλειτοριδεκτομή.
Στο Πακιστάν οι γυναίκες τιμωρούνται δια… ΟΜΑΔΙΚΟΥ ΒΙΑΣΜΟΥ για τα εγκλήματα των ανδρών τους!
Στη Σαουδική Αραβία η γυναίκα έχει έναν εφ’ όρου ζωής κηδεμόνα να την ελέγχει σε όλη της τη ζωή (κατά προτίμηση συγγενής της ή καλύτερα ο άντρας της).
Στη Σομαλία οι γυναίκες γίνονται καθημερινά θύματα βιασμού, μένοντας μάλιστα έγκυες με πιθανότητες 35% να επιζήσουν!
Εξαιρετικό δείγμα μαγιό, σε μαύρο χρώμα καλύπτει με σωστό τρόπο, τα επίμαχα σημεία.
Απαραίτητο αξεσουάρ:τα γάντια.

Comments