ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ και ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ

ΠΡΩΤΟΝ : ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΣΜΟΣ
Θεωρώ ότι βασική ιδεολογική αφετηρία όλων μας πρέπει να είναι ο Πατριωτικός Παρεμβατισμός.
Γνώμονας μας οφείλουμε να είναι κατά πόσο η κάθε ενέργεια ωφελεί την πατρίδα και τον λαό.
Ο άξονας Δεξιά – Αριστερά στη σημερινή κοινωνία είναι ξεπερασμένος και η σύγχρονη πολιτική που ασκείται οφείλει να προωθεί λύσεις υπέρ των πολιτών με γνώμονα την επιβίωση και ανάπτυξη του έθνους και την ευημερία του λαού.

ΔΕΥΤΕΡΟΝ: ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ
Όλοι παραΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ότι ΤΙΠΟΤΑ δεν πάει καλά σε τούτη την ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ που υπάρχει στην πατρίδα μας. ΟΛΟΙ ΜΑΣ ανησυχούμε για το μέλλον της Ελλάδος ΜΑΣ

Να βρούμε αυτά ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΟΥΝ και ΟΧΙ ΑΥΤΑ που μας ΧΩΡΙΖΟΥΝ.
Καρέκλες, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΑΣ και δεν είναι ΑΥΤΟΣΚΟΠΟΣ.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ
Όταν σηκώνουμε τοίχους μένουμε μόνοι και λίγοι. Όταν ανοιγόμαστε μπορεί να δεχτούμε επιθέσεις, μπορεί να παρεξηγηθούμε ακόμα και από φίλους, αλλά θα βρούμε και άλλους που μας μοιάζουν και αυτούς ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ ΜΑΣ.

Για να συμβεί όμως αυτό πρέπει ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΑ να κυριαρχήσουμε με συνεπακόλουθο την πολιτική μετακίνηση προς την ισχυρότερη ιδέα. Όταν διευρύνεις όλο και πιο πολύ τους πολίτες που ακούν τις ιδέες και τις θέσεις σου όταν μέχρι εχθές δεν σε άκουγαν, δυναμώνεις.
Και αυτό επειδή παύουν να σε θεωρούν ακραίο, γραφικό, λαϊκιστή.
Όταν κατορθώσουμε να προωθούμε πολιτικές θέσεις πέρα από μια απλά εσωτερική ιδεολογική συζήτηση σε πρωτεύοντα ζητήματα της κοινωνίας, τότε θέτουμε τους ΟΡΟΥΣ και δημιουργούμε τις προυποθέσεις μετακίνησης ψήφου.

Τότε έχουμε ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ και άμεσο αποτέλεσμα την ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΘΝΙΣΤΕΣ. Άλλωστε για το ΛΑ.ΟΣ, αυτό είναι το ζητούμενο.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ, ΚΟΙΝΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ : Η ΕΛΛΑΔΑ
Δεν θέλουμε μόνο τον ΕΝΑΝ θέλουμε να δείξουμε τον δρόμο στους ΠΟΛΛΟΥΣ.
Η ΜΟΝΑΔΑ λοιπόν είναι καλή, αλλά η ΟΜΑΔΑ καλύτερη…


( Για όσους από τους φίλους μου ενδιαφέρονται, αναλυτικό κείμενο περί πατριωτικού παρεμβατισμού υπάρχει και στις σημειώσεις μου http://www.facebook.com/notes/arbanite-prebezanou-eugenia/patriotikos-parembatismos/365591981870)

Comments