"Φωνάζει ο κλέφτης..."

Το ξεκάθαρο ερώτημα που έθεσε το δημοσίευμα στο περιοδικό FOCUS εννέα μηνες πριν, ήταν αν η Ελλάδα "τρώει" τα χρήματα των γερμανών φορολογουμένων και ποιες επιπτώσεις μπορεί να έχει η κρίση στην Ελλάδα στην στη γερμανική και ευρωπαϊκή οικονομία!

Kαι τολμούν να μας λυδορούν όταν γνωρίζουν ότι μας χρωστούν το υπέρογκο ποσό των 76 (εβδομηνταέξι) δις, από πολεμικές αποζημιώσεις, που είκοσι (20) χρόνια τώρα αρνούνται να πληρώσουν στη χώρα μας.
Ξεχνούν όλα τα χρέη τους απέναντι στον Ελληνικό λαό, ίσως διότι οι Γερμανοτραφείς πολιτικοί μας και ιδιαίτερα ο Σημίτης δεν θέλησαν να ανακινήσουν το θέμα. Αναλυτικά αυτά που μας χρωστάνε,  είναι τα εξής:
*
7,160 δις. Δολλάρια που μας επιδίκασε η Διεθνής Διάσκεψη Ειρήνης των Παρισίων (1946) για τις καταστροφές που προξένησαν στην οικονομική υποδομή της χώρας μας κατά την περίοδο του Β΄Π.Πολέμου τα γερμανικά στρατεύματα
*
3,500 δις. Δολλάρια από το δάνειο που οι κατοχικές δυνάμεις μας υποχρέωσαν να τους δώσουμε πέρα από τα έξοδα συντήρησης των κατοχικών στρατευμάτων, υπολογισμένα με ονομαστικές τιμές του ΄38 για σήμερα ξεπερνούν τα 70 δις. Δολλάρια.
*
Αρχαιολογικοί Ελληνικοί θησαυροί που κοσμούν Γερμανικά μουσεία και εκλάπησαν από Ελληνικούς αρχαιολογικούς χώρους, να επιστραφούν αμέσως.
*
Αποζημιώσεις θυμάτων σε 100 ολοκαυτώματα πόλεων και χωριών άμαχου πληθυσμού.

Είναι καιρός όμως να επιδιώξουμε να τα πάρουμε πίσω όλα γιατί και η υπομονή έχει τα όριά της!



eglimatikotita.blogspot.com

Comments