Ο ηλεκτρονικός έλεγχος των μαζών είναι το τέλειο όνειρο των εξουσιαστών.

Η «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» ΚΑΙ Η «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΤΑ»
ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΑΡΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ,
ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ, ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΚΑΙ
ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 2011
Η ΝΕΑ ΕΠΕΛΑΣΗ ΤΟΥ e-ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΣΜΟΥ

       Η περιλάλητη ηλεκτρονική κάρτα με τσιπ, που ονομάστηκε «ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ» για να δώσει την ψευδαίσθηση της οικειότητας και της φιλικότητα προς τον χρήστη-θύμα, τα στοιχεία, αλλά και τη ζωή του οποίου με τα προσωπικά του μυστικά θα αποθηκεύει, όχι μόνο σε τσιπ, αλλά και σε βάσεις δεδομένων αποθηκευμένα όλα τα στοιχεία μας, την οικογενειακή μας κατάσταση, τις διευθύνσεις κατοικίας μας, όλες κατά σειρά ετών, τον ΑΜΚΑ, αλλά και δακτυλικά αποτυπώματα, ψηφιακές σαρώσεις του προσώπου μας, αλλά και ψηφιακές σαρώσεις της ίριδας του ματιού μας μελλοντικά, το φάκελο με το ιστορικό της υγείας μας καθώς και πλήθος άλλων στοιχείων, άλλων ορατών και άλλων πιθανών «κρυφών», τα δεύτερα εκ των οποίων θα μπορούν να αναγνωσθούν μελλοντικά μόνο με ειδικό λογισμικό, για λόγους δήθεν …κρατικής ή διακρατικής ασφαλείας.

Και αναρωτιέται κανείς, όταν σε μια χώρα όπως η Βρετανία, με ένα από τα μεγαλύτερα ιστορικά τρομοκρατικών ενεργειών και δολιοφθορών στην Ευρώπη, μαθαίνουμε ότι καταργείται η ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ, γιατί στην Ελλάδα προσπαθούν κάποιοι να τη φέρουν;
Σε τι αποσκοπούν;
Πού αποβλέπουν;
Γιατί θέλουν να προχωρήσουν στο μεγάλο, μαζικό ηλεκτρονικό φακέλωμα του Έλληνα Πολίτη;
Μετά από την οικονομική φυλακή, που μας έβαλαν γιατί μας διπλοφυλακίζουν με ηλεκτρονικά τσιπάκια;

Φίλες και φίλοι,
η Ελευθερία είναι πολύ μεγάλο και το κορυφαίο κεκτημένο της ανθρωπότητας. Για αυτήν δε, εμείς οι Έλληνες αντισταθήκαμε, πολεμήσαμε, χύσαμε αίμα και δάκρυα, χάσαμε περιουσίες, θυσιάσαμε ζωές. Δεν θέλουμε λοιπόν, τα παιδιά μας να είναι παιδιά ενός προδρομικού ηλεκτρονικού e-Ολοκληρωτισμού.
Δεν θέλουμε να μεγαλώνουμε παιδιά δουλείας, υλιστικής άγνοιας και πλάνης, παιδιά αδύναμα, αναποφάσιστα και νωθρά, γεμάτα φοβίες, δισταγμούς και ηττοπάθεια.
Πως είναι δυνατόν λοιπόν να εκχωρήσουμε την ελευθερία μας, σε ηλεκτρονικά chips;
Πως θα παραδώσουμε το μέλλον και τις ζωές όλων μας σε αφερέγγυους και «ευάλωτους» μηχανισμούς, πολιτικούς ή και κόμματα που υπακούουν στο χρήμα και όχι στη Δημοκρατία, στον Άνθρωπο, στην Ελλάδα;
Πρωταρχική μέριμνα της Πολιτείας πρέπει να είναι
η ανατροφή και αγωγή ελεύθερων παιδιών.
Παιδιών δυνατών με μέλλον και ψυχή,
παιδιών γεμάτων Ελπίδα και αληθινή Γνώση.
Για την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των παιδιών μας θα αντισταθούμε.
Για τα παιδιά μας αυτό θέλουμε, γιαυτό αγωνιζόμαστε, γιατί το αξίζουν!

Comments