Σύνδεσμος ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ για τα παιδιά

«Θα είμαι παρούσα όποτε και αν χρειαστεί! Εύχομαι από καρδιάς να υπάρξουν πολλοί ευαισθητοποιημένοι συμπαραστάτες του Συνδέσμου, με κοινό όραμα να προσφέρουν αμέριστη βοήθεια, ανθρωπιά και αλληλεγγύη στα παιδιά και στους  νέους με σοβαρά προβλήματα υγείας!»
Στις φωτογραφίες με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου  κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου  και εθελόντριες του Στνδέσμου


Ε Ν Η Μ Ε Ρ Ω Τ Ι Κ Ο   Δ Ε Λ Τ Ι Ο
Tρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Ενημέρωση για τον Σύνδεσμο  ΠΝΟΗ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ


Στην επίσκεψη μου στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης θετική εντύπωση κάνει η προσφορά του συνδέσμου  «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά»
O Σύνδεσμος ΠΝΟΗ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ   δραστηριοποιείται περισσότερο από μια πενταετία σε θέματα που έχουν να κάνουν με την εξυπηρέτηση και βοήθεια παιδιών και των οικογενειών τους που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες.
Μια νέα δομή κατά της φτώχειας δημιούργησε τους τελευταίους μήνες ο σύνδεσμος «Πνοή Ζωής για τα Παιδιά» στη Θεσσαλονίκη, το «Kοινωνικό Παντοπωλείο» που διατηρεί επί της οδού Παπαναστασίου 179 στη Θεσσαλονίκη, όπου δέχεται καθημερινά περισσότερους από τα 200 εγγεγραμμένους άπορους συνανθρώπους μας και χαμηλοσυνταξιούχους, που αντιμετωπίζουν  σοβαρά προβλήματα επιβίωσης.
Στην προσπάθεια ενίσχυσης της  ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ του προσφοράς και έργου, πρόσφατα δώρισε 18 υπερσύγχρονα κρεβατάκια στην Παιδιατρική Κλινική του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, σε ειδική εκδήλωση, παρουσία του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολου Τζιτζικώστα και του Παναγιότατου Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης κ.κ. Άνθιμου.
Για το Φθινόπωρο 2014 έχουν προγραμματιστεί σειρά εκδηλώσεων σε Ελλάδα και Κύπρο, με πρώτη μια σημαντική μουσική παράσταση, με το μεγάλο μουσικοσυνθέτη Γιάννη Σπανό στον Αλμυρό στις 20 Σεπτεμβρίου.

Η κα Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου  τον  Πρόεδρο κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου  και τις εθελόντριες του Συνδέσμου, τους συνεχάρη για το κουράγιο και την δύναμη που επιδεικνύουν στην προσφορά εθελοντικού έργου στην σημερινή εποχή και:
-        «Θα είμαι παρούσα όποτε και αν χρειαστεί! Εύχομαι από καρδιάς να υπάρξουν πολλοί ευαισθητοποιημένοι συμπαραστάτες του Συνδέσμου, με κοινό όραμα να προσφέρουν αμέριστη βοήθεια, ανθρωπιά και αλληλεγγύη στα παιδιά και στους  νέους με σοβαρά προβλήματα υγείας!»


Ευγενία Αρβανίτη - Πρεβεζάνου
τ.Βουλευτής Αττικής

Comments