Σεπτέμβριος 2014: Επίσκεψη στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ. 2014)

Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2014
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Tι είναι η ΔΕΘ; Περίπατος χεράκι χεράκι, ελέφαντες και μπαλόνια στη φθινοπωρινή βόλτα της Θεσσαλονίκης [εικόνες]  
79η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ. 2014)
ΕΠΙΣΚΕΨΗ της κα ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
τ. ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ (υπόλοιπο)

Τριήμερη επίσκεψη στην Θεσσαλονίκη και στις εκδηλώσεις της «79ης Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης» και σε παράλληλες εκδηλώσεις πραγματοποίησε η κα Αρβανίτη–Πρεβεζάνου Ευγενία  τ. Βουλευτής Αττικής.
Στην διάρκεια του σημαντικότατου αυτού εκθεσιακού γεγονότος περιηγήθηκε στα περίπτερα των εκθετών και συνομίλησε με συμμετέχοντες.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

1.    Σύνδεσμος ΠΝΟΉ ΖΩΉΣ για τα παιδιά

-    «Θα είμαι παρούσα όποτε και αν χρειαστεί! Εύχομαι από καρδιάς να υπάρξουν πολλοί ευαισθητοποιημένοι συμπαραστάτες του Συνδέσμου, με κοινό όραμα να προσφέρουν αμέριστη βοήθεια, ανθρωπιά και αλληλεγγύη στα παιδιά και στους  νέους με σοβαρά προβλήματα υγείας!»

-         «H ελληνική πολιτεία έχει αναλάβει σημαντικές να διασφαλίσει  τον μνημειακό πλούτο του Αγίου Όρους και όλα τα Αθωνικά Ιερά Καθιδρύματα. Εν ονόματι μνημονικών πολιτικών ας μην απολέσουμε τον πολιτισμό, την μνήμη και την πίστη μας!»

Περισσότερα στο: http://tzennh.blogspot.gr/2014/09/blog-post_11.html

Περισσότερα στο: http://tzennh.blogspot.gr/2014/09/1000000.html

4. Περιήγηση με ένα όμορφο καραβάκι - πλωτή καφετέρια του Θερμαϊκού (φωτορεπορτάζ)


5.     Βελλίδιον: Φωτογραφικό ρεπορτάζ από την ομιλία του Προέδρου των  Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου


Α.Π.Ε._15-9-2014

ΔΙΕΘΝΗΣ  ΈΚΘΕΣΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (Δ.Ε.Θ)
Η Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης (Δ.Ε.Θ 2014), είναι το σημαντικότατο εκθεσιακό γεγονός στη Ελλάδα και ανανεώνεται κάθε χρόνο. Φέτος, έφθασε στην 79η χρονιά της, γράφοντας με αυτόν τον τρόπο την ιστορία του Εκθεσιακού Κέντρου της ΔΕΘ -Helexpo AE.
Πρόκειται για το σημαντικότερο ραντεβού του ελληνικού λαού με τους πολιτικούς αρχηγούς των κομμάτων που τον εκπροσωπούν στο Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Αυτοί με την σειρά τους, απευθύνονται στον Ελληνικό λαό, προσδιορίζοντας τις πολιτικές που προτείνουν να εφαρμόσει η χώρα μας και κυρίως τα προγράμματα που προτείνουν σε οικονομικά θέματα, ανάπτυξης και επιχειρηματικότητας.
Στην 79η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης η οποία θα έχει ανοιχτές τις πόρτες της για το κοινό από 6 έως 14 Σεπτεμβρίου 2014, διοργανώνονται παράλληλες και πολυάριθμες εκδηλώσεις αποτελούμενες από εκθέσεις design, επιδείξεις μόδας, εκθέσεις αυτοκινήτων, μουσικές συναυλίες και οινογαστρονομικές εκδηλώσεις.


Comments