- Τα χρόνια της ...κρισης στην Ελλάδα, ειδαμε πολλούς πολιτικούς, να κανουν εντυπωσιακές, ιδεολογικες και κομματικες, Εξοδους οι οποιες δεν μπόρεσαν να καταγραφουν ιστορικα και ως ΗΡΩΙΚΕΣ... Ποιο σχολιο θα εκανε ο Άδωνις;

Διαβασα στο παρον της Αιτωλοακαρνανιας γιατι ο Άδωνις “κάρφωσε” τον Στρατούλη με σχολια για ηρωικες εξοδους και ελικόπτερα ! 
http://www.paronetol.gr/index.php/eidiseis/1614-adonis-stratoulis
Κατα τη διαρκεια του επίσημου γεύματος από το Δήμαρχο Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου γα την Εξοδο  ημουν ομοτραπεζη με την Αρχοντοχώρισσα κα Ευαγγελία Σαλτού, δικηγόρο παρ’ Αρείω Πάγω και μέλος της Ενωσης Ελλήνων Εργατολόγων η οποία  ειναι η συζυγος του αναπληρωτή υπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης Δημήτρη Στρατούλη και τον συνοδεύει συχνά  στις πολιτικές και κοινωνικές του υποχρεώσεις.
Ως εκ τουτου,  ημουν παρουσα την στιγμη που ο κος Στρατουλης ενημερωνε την συζυγο του σχετικα με την επιθυμια του προεδρου της ελληνικης δημοκρατιας κ Προκοπη Παυλοπουλου να τον συνοδευσουν στο super puma της πολεμικής αεροπορίας με το οποίο ήρθε και έφυγε απο το Μεσολόγγι. Η ιδια του συνεστησε μετ επιτασεως να αρνηθει καθως του υπενθυμισε  και την εξαιρετικα δυσαρεστη εμπειρια που ειχε προ ετων με την επειγουσα μεταφορα του, με  ελικοπτερο απο την Κωνστανιπουλη για λογους υγειας. 
Οι υπερβολικές "αποκαλυψεις" δεν οφελουν τον ελληνικο λαο....

Comments