ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΑΤΤΙΚΗ ΦΑΙΟ ΝΤΑΜΑΡΙ

                                                  
           ΕΔΩ  ΕΙΝΑΙ  ΑΤΤΙΚΗ  ΦΑΙΟ  ΝΤΑΜΑΡΙ

      Ήρθε η ώρα της κρίσεως , για να μπορέσουμε να κοιτάξουμε τα παιδιά μας αύριο κατάματα ,να δώσουμε ξανά το χαμόγελο στον άνεργο πατέρα , να δει ελπίδα η χωρισμένη μάνα που δουλεύει σε δύο δουλειές , να προσφέρουμε στους νέους ξανά την Ελλάδα που θέλουνε χωρίς να βλέπουν το μέλλον τους μακριά από την χώρα μας .

      Η Αττική θέλοντας να αποκτήσει φωνή διαμαρτυρίας και ελπίδας στηρίζει το κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

    Η περιοχή μας είναι πολύ μεγάλη και με πολλά προβλήματα  . Από το Λαύριο και την υποσχόμενη ανάπτυξη του   , με τους ΧΥΤΑ στην Κερατέα στο Γραμματικό και τον Βαρνάβα ,στις Αχαρναί με το κέντρο κράτησης αλλοδαπών και την υποβάθμιση της περιοχής , στον Ασπρόπυργο με την Χαλυβουργική ,στα ναυπηγεία της Ελευσίνας , μέχρι τα Μέγαρα και την υποβάθμιση της κτηνοτροφίας και της ελαιοπαραγωγής .

   Τα προβλήματα πολλά , οι Έλληνες και οι Ελληνίδες αγανακτήσαμε . Η λύση δεν είναι ούτε να το βάλλουμε κάτω ούτε να τα κάψουμε όλα .Απλά είναι στο χέρι μας να τ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ.
   Τόσα χρόνια οι υποσχέσεις πολλές , προοπτική καμία παρά μόνο για λίγους και εκλεκτούς , στην χώρα της Δημοκρατίας ακούγονται φωνές ότι φτάσαμε σ αδιέξοδο και μόνο η <<υποταγή >> μας στους εταίρους  θα μας <<σώσει>> .Δεν γνωρίζουν όμως ότι δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην Δημοκρατία γιατί η Δημοκρατία πηγάζει από τα λαό .

   Δεν είναι η ώρα ούτε για φανφάρες , ούτε για ψευτοδιλήμματα , είναι ώρα να πάρουμε τις τύχες μας στα χέρια μας , και μοναδικός τρόπος είναι η ψήφος μας .

                            ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΥΜΕ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ. 

                            ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ

                           ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ,

                           ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΤΩ

Για αυτό από το Λαύριο, το Σούνιο , το Μαρκόπουλο Μεσογαίας , την Βάρη , την Βούλα , την Ανάβυσσο ,την Ανθούσα , το Πικέρμι , την Άνοιξη , τον Μαραθώνα , το Καπανδρίτι , τον Βαρνάβα , την Μαλακάσα , τον Ωροπό , τις Αφίδναι , τον Ασπρόπυργο , την Μάνδρα , την Ελευσίνα , τα Μέγαρα και πολλές ακόμα περιοχές της Αττικής ψηφίζουμε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ .
                                             ΕΙΜΑΣΤΕ
                                                           ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ
                                                                                     ΕΛΛΗΝΕΣ

Comments