Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Μικρών Φορτηγών Αυτοκινήτων Π.Ο.Ε.ΜΙ.ΦΑ. ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ Π.Ο.Ε.ΜΙ.ΦΑ ΣΤΟ ΜΕΝΙΔΙ

  Στα πλαίσια της πολυπληθούς συγκέντωσης του προέδρου του κινήματος κ.Καμμένου  στις Αχαρνές  και μετά το πέρας της εκδήλωσης η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Αρβανίτη συναντήθηκε με το προεδρείο της Π.Ο.Ε.ΜΙ.ΦΑ. Προσήλθαν και οι ίδιοι στην εκδήλωση λόγω της συμπαράστασης που είχαν κατά το παρελθόν από το πρόεδρο του κινήματος στα προβλήματα τους .

  Εκ μέρους της Π.Ο.Ε.ΜΙ.ΦΑ. ( Πανελλήνια Ομοσπονδία Επαγγελματιών Μικρών Φορτηγών Αυτοκινήτων) παραβρέθησαν ο πρόεδρος της ομοσπονδίας Παπούλιας Γιώργος, ο γραμματέας Δημητρακάκης Σκλήβας και ο Λαμπρίδης Κώστας πρόεδρος του σωματείου καθώς και μέλη της ομοσπονδίας .

  Η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία ενημερώθηκε για τα προβλήματα του κλάδου και την απαξίωση των περουσιών των επαγγελματιών και την δεινή θέση που έχουν έρθει οι ίδιοι καθώς και οι οικογένειες τους .

Επιγραμματικά τα προβλήματα του κλάδου είναι
·         Ότι  απαξιώνουν τους έλληνες ιδιοκτήτες φορτηγών με την απελευθέρωση έτσι να μπορούν να λειτουργούν άλλης εθνικότητας φορτηγά στην Ελλάδα.
·         Ότι έχει απαξιωθεί η περιουσία τους .
·         Ότι δεν υπάρχει ίση μεταχείριση σε νέους ιδιοκτήτες με παλαιούς ιδιοκτήτες φορτηγών .
·         Υπάρχει στο νομοσχέδιο Βορίδη άρθρο  που επιτρέπει στους  νέους κατόχους αδειών Φ.Δ.Χ να αλλάζουν το τονάζ ελεύθερα ενώ δεν την επιτρέπει σε παλαιούς κατόχους με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ίση αντιμετώπιση
·         Η πτώση του τζίρου της αγοράς , καθώς και η μη ίση μεταχείριση με όλους τους επαγγελματίες τους αποδυναμώνει και  τους θέτει στο περιθώριο .

   Ήταν έντονος ο προβληματισμός  τους για τα προβλήματα του κλάδου τους που θίγουν και απαξιώνουν την δουλειά τους.

   Η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία συμπαραστάτης στον αγώνα τους, όπως και σε όλους τους κλάδους που θίγονται και απαξιώνονται, δεσμεύτηκε να μεταφέρει στο κίνημα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και στο Προέδρο τους προβληματισμούς και τα αιτήματα τους .

  Η κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία μετά το πέρας της συνάντησης έκανε την εξής δήλωση:
- "Δεν πρέπει να υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά και θα πρέπει η κυβέρνηση και ο νομοθέτης να φέρει αντιμέτωπους επαγγελματίες αλλά θα πρέπει στα πλαίσια της ίσης μεταχείρησης να προσφέρει σύμφωνα με τους νόμους αγοράς πλεονεκτήματα αναπτυξής εργασιών για όλους."

Α.Π.Ε./18-6-2012

Comments