ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΤΡΑΤΟΥ (ΕΑΑΣ)
ΤΗΣ κας ΑΡΒΑΝΙΤΗ – ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
ΒΟΥΛΕΥΤΟΥ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

1 Ιουνίου 2012

Την  Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού (ΕΑΑΣ), επισκέφτηκε η Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής, κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία, με  συνεργάτες της. Ενημερώθηκε για όλα τα θέματα που απασχολούν τα περισσότερα από τα 62.000 μέλη της Ένωσης, από τον Πρόεδρο, Αντιστράτηγο ε.α. Παντελή Χ. Μαυροδόπουλο, όπως τα επαχθή μέτρα για τις περικοπές συντάξεων καθώς και τα επίκαιρα φλέγοντα εθνικά ζητήματα.
Στην διάρκεια της επίσκεψης συνομίλησε επίσης με μέλη του Δ.Σ και απόστρατους αξιωματικούς, όπου διαπιστώθηκε η πλήρης απαξίωση και αδιαφορία από τις κυβερνήσεις της τελευταίας δεκαετίας, για τους στρατιωτικούς.

Η  βουλευτής μεταφέροντας την εκτίμηση και τον σεβασμό του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κ. Πάνου Καμμένου, για την προσφορά τους στην Πατρίδα, διαβεβαίωσε ότι στο πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ το οποίο θα ανακοινωθεί τις προσεχείς ημέρες θα καλύψει τόσο  τα δίκαια αιτήματα  των αποστράτων αξιωματικών και την αποκατάσταση των αδικιών όσο και τα μείζονα εθνικά θέματα.
Μετά την επίσκεψη, η, Βουλευτής της περιφέρειας Αττικής, κα Αρβανίτη – Πρεβεζάνου Ευγενία  έκανε την ακόλουθη δήλωση:
 «Για την υπεράσπιση της πατρίδας και διατήρηση της εθνικής μας κυριαρχίας, οι Υπουργοί Εθνικής Άμυνας, Προστασίας του Πολίτη, Ναυτιλίας οφείλουν να διαθέτουν στρατιωτική επάρκεια και επιχειρησιακή ετοιμότητα.
Οι ένοπλες δυνάμεις πρέπει να λειτουργούν αξιοκρατικά και όχι κομματικά!»


Comments