ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ - ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ - ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ: Τρεις σε έναν ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ

Ο κίνδυνος αφελληνισμού και διαμελισμού του Ελληνικού κράτους σύμφωνα με τις επιταγές της παγκοσμιοποίησης, βασίζεται σε τρεις τομείς:
1. Ιθαγένεια στους μετανάστες
2. Προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
3. Υλοποίηση του Καλλικράτη

1. Ιθαγένεια στους μετανάστες
Η κυβέρνηση βιάστηκε υπερβολικά να δώσει την ιθαγένεια σε μετανάστες την ώρα που φεύγουν με εμβάσματα προς τις χώρες τους δισεκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο.
Τι μπορεί να συμβεί με τους μετανάστες που κανένας δεν θέλει να μετρήσει και που υπολογίζονται ότι φτάνουν σχεδόν στα τρία εκατομμύρια; Συνεπώς όταν θα διενεργούνται περιφερειακά δημοψηφίσματα στα οποία θα ψηφίζουν οι μετανάστες που θα συγκεντρώνονται ανάλογα στην κάθε περιφέρεια θα υπάρχουν και ανάλογα αποτελέσματα.
Γιαυτό δεν ήθελαν να κάνουν το ΕΝΑ και κύριο Δημοψήφισμα για αυτό το τόσο σοβαρό εθνικό ζήτημα.
Σαν αποτέλεσμα, η παροχή ιθαγένειας με την άμεση πολιτογράφιση λαθρομεταναστών θα αναμείξει τους πληθυσμούς και θα συρρικνωθεί ο αμιγώς ελληνικός πληθυσμός.
Συγχρόνως, θα προετοιμάσει τους μελλοντικούς ψηφοφόρους του Καλλικράτη.

2. Προώθηση της οικονομικής κατάρρευσης της χώρας
Την ίδια ημέρα συζήτησης του εν λόγω νομοσχεδίου περί ιθαγένειας, καλύφθηκε με τον σοβαρό κίνδυνο μιας επερχόμενης οικονομικής κρίσης. Έτσι τα παρακάτω γεγονότα, στο μόνο που μπορούμε να διαπιστώσουμε είναι ότι συνηγορούν για την σκόπιμη και προσχεδιασμένη κατάρρευση της ελληνικής οικονομίας.
Με την προηγούμενη κυβέρνηση μπορούσαμε να δανειστούμε με επιτόκιο κάτω απο 3%. Μόλις έλαβε την εντολή η κυβέρνηση Παπανδρέου διακήρυξε ότι η προηγούμενη κυβέρνηση εξαπατούσε τους ευρωπαίους συμμάχους μας στην ΟΝΕ δηλώνοντας μικρότερο χρέος από το πραγματικό. Προκλήθηκε τέτοιος παγκόσμιος σάλος που οφελειμένα βγήκαν τα κοράκια της Ελληνικής οικονομίας, που παραμόνευαν για να ανεβάσουν τα spreads και να κατακρημνίσουν την αξιοπιστία της Ελλάδας.
Και αναρωτιέται κανείς αν υπάρχει συνενοχή και συνεργασία μεταξύ της Τράπεζας της Ελλάδος, της Κυβέρνησης και της GoldmanSachs? Ποιοι κερδισαν δισεκατομμύρια- με το ανεβοκατέβασμα της τιμής των ομολόγων όταν η Τράπεζα της Ελλάδος ανέβασε τα Τ2 σε Τ10;
Πρέπει ο εισαγγελέας να παρέμβει ώστε να βρει ποιοι ωφελήθηκαν από αυτό το κόλπο;

Επιπλέον, γιατί η κυβέρνηση βιάστηκε να εκθέσει τη χώρα διεθνώς δημοσιοποιώντας τις "λαμογιές" όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων μειώνοντας την αξιοπιστία της χώρας και ανεβάζοντας τα επιτόκια δανεισμού από 3.8% που ήταν πριν τις εκλογές σε 7%, επιβαρύνοντας έτσι τις επόμενες γενιές με ενα δυσβάσταχτο οικονομικό χρέος και άγνωστες συνέπειες.
Τέλος κινδυνεύει ακόμα, να κηρύξει πτώχευση η Ελλάδα και που συντελεί η καλλιέργεια φημών περί κυκλοφορίας νέας δραχμής τους επόμενους μήνες?

3. Υλοποίηση του Καλλικράτη
Η κυβέρνηση παρότι βρίσκεται εν μέσω οικονομικής κρίσης, βιάζεται υπερβολικά να ξοδέψει 4,5 δις για να περάσει το σχέδιο Καλλικράτης. Προσπαθεί να εγκαταστήσει ένα σύστημα διακυβέρνησης που όπως διαβεβαιώνουν οι ειδικοί και εμπνευστές του, όπως η κα Τζάκρη - και μάλιστα με περισσή αναίδεια - ότι δεν θα θίξει οικονομικά κανέναν απο αυτούς που εργάζονται στις δημοτικές επιχειρήσεις. Εφόσον δεν θα μειωθεί ο αριθμός των δημοσίων υπαλλήλων (όπως προβλέπει ο σχεδιασμός), τι θα κερδίσουμε με την εφαρμογή του στο μέσο μιας τόσο μεγάλης οικονομικής κρίσης, αφού όχι μόνο δεν θα εξοικονομηθούν χρήματα αλλά θα αυξηθούν οι δαπάνες και μάλιστα για υψηλόβαθμα στελέχη;

Επίσης πόσο άγνωστο είναι ότι,από τις δεκατρείς περιφέρειες του Καλλικράτη, τρεις τουλάχιστον προσδοκούν να αυτονομηθούν από το ελληνικό κράτος και στη συνέχεια θα ενωθούν με τη μορφή συνομοσπονδίας ή κάτι παρόμοιο. Η δυτική Θράκη με την Τουρκία, η Μακεδονία με τα Σκόπια και η Ήπειρος με την Αλβανία; Επιπλέον, απαιτήσεις υπάρχουν και για τα Δωδεκάνησα (Ρόδο και Κω), μέσω του Ελβετού βουλευτή Αντρέα Γκρος και άλλοι δεκαέξι βουλευτές όπου διατυπώνουν πρόταση ψηφίσματος αναπτύσσοντας, την καινοφανή θεωρία ότι η «τουρκική μειονότητα σε Κω και Ρόδο διέπεται από τη Συνθήκη της Λοζάνης του 1923».
Και όμως πριν λίγες μέρες ο Υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Αχμέτ Νταβούτογλου κατά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αθήνα δήλωνε ότι, «δεν υπογράψαμε αυτές τις συμφωνίες για να καταλάβουμε τα νησιά του Αιγαίου. Σχεδιάζουμε το κοινό μας πεπρωμένο, το κοινό μας μέλλον».

Οι παραπάνω, τρεις άξονες εθνικής σημασίας, προωθούνται με απίστευτη ταχύτητα στην τελική τους ευθεία, ενώ ταυτόχρονα η κυβέρνηση καθυστερεί να πάρει αποφάσεις για θέματα που θα ανακούφιζαν την οικονομία, καθυστερεί μέτρα ανάπτυξης και επενδύσεων που θα έπρεπε να είναι στην άμεση πρoτεραιότητα της, όπως την αεροπλοία νησων από Καναδά. Και όχι μονο δεν προωθούνται οι επενδύσεις αλλά εξακολουθούν να μπλοκάρονται εξαιτίας ενός αναποτελεσματικού και γραφειοκρατικού κράτους που φαίνεται να μην ενδιαφέρεται καθόλου για τέτοιου είδους αποφάσεις.
Ποιοι βρίσκονται όμως από πίσω;
Γιατί η Ελλάδα γίνεται ο αδύναμος κρίκος του ευρώ και της Ευρωπαικής Ενωσης αφού και άλλες ευρωπαικές χώρες βρίσκονται σε δεινότερη οικονομική θέση από εμάς;
Μα για την γεωγραφικοστρατηγική της θέση στην Μεσόγειο και τους πόρους της, που εποφθαλμιούν σαφώς Αμερικανικά αλλά και τουρκικά συμφέροντα.
Αυτό βέβαια προϋποθέτει ότι η Ελλάδα θα έχει βγει από την Ευρωπαϊκή Ένωση και να προσκολληθεί στο άρμα της Αμερικής που για την ώρα έχει βάλει κάτω από την κηδεμονία της το Κόσοβο, τη Βοσνία, τα Σκόπια και τελικά τη Μακεδονία με τη συνένωση που επίκειται σύμφωνα με τα σχέδια που απεργάζονται.
Η Αμερική με τη συνδρομή της Τουρκίας θα επιτηρεί και θα διαφεντεύει τις συνομοσπονδίες των Βαλκανίων ενώ κερδίζει την έξοδό της στο Αιγαίο με τη συνένωση της μακεδονικής περιφέρειας με τα Σκόπια.
Επίσης, σε όλες τις εκδηλώσεις που οργανώνει το βαθύ τουρκικό κράτος στην Κομοτηνή, κυματίζει πια η τουρκική σημαία αλλά και η σημαία της «Τουρκικής Δημοκρατίας της Ανεξάρτητης Δυτικής Θράκης». Παράλληλα,έχει ανοίξει πια ο διάλογος από την πλευρά της «Συμβουλευτικής Επιτροπής των Τούρκων της Δυτικής Θράκης» την εξέταση των παραμέτρων για την αυτονομία της.
Σε αυτές τις περιοχές θα γίνουν σημαντικές επενδύσεις απο ξένους επιχειρηματίες για να φαίνεται ότι ήταν καλή η συνένωση και σιγά σιγά ο πλούτος της χώρας - υπέδαφος και πετρέλαια που υπάρχουν σε αυτές τις περιοχές- δεν θα ανήκουν πλέον στους Έλληνες.

Βεβαίως τα σχέδια αυτά για να υλοποιηθούν χρειάζονται κατάλληλες συνθήκες.
Η κυριότερη από αυτές είναι η αποβολή της Ελλάδας από την ΕΕ, μετά από μια εσωτερική αναστάτωση-επανάσταση του λαού.
Έτσι δίνεται ένα γερό χτύπημα στο ευρώ, προετοιμάζοντας την οριστική κατάρρευση της ΟΝΕ και τελικά της ΕΕ, γεγονός που οφελεί την Αμερική.
Μέχρι δε, να γίνει η έκρηξη-εσωτερική επανάσταση δεν θα υπάρξει καμία επένδυση στην Ελλάδα, κανένα πρόγραμμα ανάπτυξης δεν θα κινείται και σε ο,τιδήποτε προτείνεται σαν ανάπτυξη θα μπαίνουν εμπόδια και καθυστερήσει, οδηγώντας την Ελλάδα στην πλήρη εξαθλίωση και υποταγή. Εμείς θα τους αφήσουμε;

http://www.youtube.com/watch?v=EjW32xy6rFM&feature=player_embedded
http://tourkikanea.wordpress.com
http://www.facebook.com/profile.php?id=1098910416#!/photo.php?pid=31413789&id=1098910416

Comments