Περί ΕΥΓΕΝΙΑΣ ........... το ανάγνωσμα

Μου απέστειλε ένας διαδικτυακός μου φίλος το παρακάτω άρθρο
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=161848 θέλοντας την άποψη μου. Έχω να πω λοιπόν ότι:

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΡΘΡΟ, ωστόσο εξαιρετικά ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟ ΘΕΜΑ που διαπραγματεύεται, τουλάχιστον για εμένα. Εικονικός κόσμος με εικονικές ταυτότητες. Ωστόσο θα ήθελα να διορθώσω μερικά σημεία:

1. Το κόμμα του ΛΑΟΣ, ΔΕΝ εκφράζει την ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ. Κινείται στην ευρύτερη λαϊκή δεξιά και εκφράζει ΕΘΝΙΚΕΣ - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ απόψεις, παρεμβαίνοντας ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ.

2. Η μίμηση συμπεριφορών, είναι σημείο της media εποχής μας. Εφόσον, η παιδεία μας έχει εκπέσει και είμαστε μυημένοι αποδέκτες των αμερικανοεπικοινωνιακών τερτιπιών, γινόμαστε εύκολοδιαχειριζόμενοι αποδέκτες μηνυμάτων. Μην πέφτουμε στην παγίδα λοιπόν.

3. Οποιος υποστηρίζει ότι, ο βασικός στόχος των κινήσεων τη κας Μανωλίδου και του συζύγου της, είναι το ψάρεμα ψήφων μέσω lifestyle, το θεωρώ επιφανειακή προσέγγιση και ανακριβή, ενώ μπορώ να σας δώσω παραδείγματα αναλόγων ζευγαριών. Σαφώς και υπάρχει κάποιος επηρεασμός στις επιλογές των πολιτών λογω δημοσιότητας και πιθανόν να επηρεάσουν σε μικρό ποσοστό, μια προεκλογική καμπάνια, αλλά δεν καθορίζουν το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα .
Μην λησμονούμε επίσης, ότι και οι δύο, ήταν τηλεοπτικά γνωστοί και προ εκλογικών αναμετρήσεων.

4. Η ΣΥΝΩΝΥΜΙΑ δεν σημαίνει και ΤΑΥΤΙΣΗ.
Κάθε άτομο δικαιούται να έχει αυτονιμία κινήσεων και ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ.
Η Ευγενία (Αρβανίτη-Πρεβεζάνου) είναι διαφορετική από την Ευγενία (Μανωλίδου) και ΔΕΝ κινούνται ΚΑΝ στον ίδιο χώρο.

5. Τέλος, αν θεωρείτε ότι θα μπω σε οποιαδήποτε κριτική αντιπαράθεση, μάλλον θα προτιμούσα να ασχοληθώ με μια ...άλλη κυρία (που προκαλεί), από το πολιτικό σκηνικό και όχι από το τηλεοπτικό.
ΣΧΟΛΙΑ
Dina
- Φαινεται οτι καποιοι ξεπερασαν τα γεγονοτα των ημερων, την κριση που θα μας κανει παρεα τα επομενα χρονια και προσπαθουν...να προβληματιστουν με τα φαινομενα (μονο στην Ελλαδα συμβαινουν αυτα) της TV. Αναφέρεστε σε μιμήσεις και παγιδες,σε προσωπα και πραγματα ανευ αξιας και ουσιας, οποτε και η τοποθετηση σας ενω φοραει τη μασκα της σοβαρης και υψηλης αισθητικης,δεν πειθει τους υποψιασμενους.Ευτυχως!Καλο σας βραδι,με ολη μου τη συμπαθεια.
ΕΥΓΕΝΙΑ
- Kυρία Dina, καλά κάνετε κα είστε υποψιασμένη. Καχύποπτη όμως δεν είναι ότι καλύτερο. Διότι έτσι, ακόμα και όταν κάποιος έχει τις καλύτερες των προθέσεων ΠΑΝΤΑ θα είναι ο χαμένος και δυστυχώς όχι μόνος του.
Υ.Γ. Δεν θα ασχολιόμουν ΚΑΘΟΛΟΥ με το παραπάνω αν δεν υπήρχε από μέρους μου, η ανάλογη εκτίμηση στον αιτούντα φίλο-δημοσιογράφο, να το σχολιάσω.
Θα το θεωρούσα ΑΠΟ-φυγή.

Comments