Τι είναι ο ΟΜΟΓΕΝΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ;

H κατάθεση του «Καλλικράτη» δεν είναι άσχετη με την ταυτόχρονη σχεδόν κατάθεση τού νoμοσχεδίου για την απόδοση της ελληνικής ιθαγένειας στους λαθρομετανάστες. Στην νέα πρόταση της κυβέρνησης (στο άρθρο 94, παρ.6), στο άρθρο 75 παράγραφος 2 του Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων προστίθεται ξεδιάντροπα και προκλητικά:
..."Η αρμοδιότητα του εξελληνισμού του ονοματεπωνύμου Ελλήνων του εξωτερικού, ομογενών αλλοδαπών, που αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια και παλιννοστησάντων ομογενών, που έχουν την ελληνική ιθαγένεια!"

Πέραν του ότι πρέπει κάποιος να εξηγήσει τι ακριβώς είναι ο «ομογενής αλλοδαπός» , θα πρέπει να ξαναθυμίσω από αυτή εδώ την θέση το πόρισμα του εισαγγελέα Ισίδωρου Ντογιάκου, το οποίο θάφτηκε από την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ!, αντί να λογοδοτήσουν ενώπιον της Δικαιοσύνης οι αυτουργοί των παρανόμων «ελληνοποιήσεων» άνω των 150.000 πολιτών από τις πρώην σοβιετικές χώρες, που παρουσιάστηκαν ως ... ομογενείς μας!
Ή, ακόμη, να θυμίσω το πόρισμα του διπλωμάτη κ. Δημητρίου (με βαθμό τότε πληρεξουσίου υπουργού!), που προέκυψε μετά από ΕΔΕ στα προξενικά γραφεία Μόσχας, Τιφλίδας, Μαριούπολης και Νοβοροσίσκ και μιλούσε για παράνομες ελληνοποιήσεις μέσω πολιτικών παρεμβάσεων συγκεκριμένων μεγαλοστελεχών της τότε κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, και για χιλιάδες πλαστά πιστοποιητικά που έγιναν αιτία λίγο καιρό μετά να αλλάξουν το εκλογικό σώμα προς όφελος των αυτουργών του εγκλήματος.

Με την αρμοδιότητα αυτή που μπαίνει στον Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων μέσω του «Καλλικράτη» γίνεται φανερό ότι η σημερινή κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ ετοιμάζει έναν νέο γύρο «ελληνοποιήσεων», αυτή την φορά μάλιστα ανθρώπων που δεν έχουν καμμία γεωγραφική, πολιτισμική ή φυλετική συνάφεια με τον Ελληνισμό, και πάλι για στενά μικροκομματικά οφέλη, υποθηκεύοντας τόσο την εθνική μας υπόσταση όσο και τις κοινωνικές μας κατακτήσεις.

Σε ένα τέτοιο έγκλημα όχι μόνον δεν θα συνηγορήσουμε, αλλά πρέπει να το καταγγείλουμε και θα το πολεμήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις.............

Comments