30 Ιανουαρίου 1996 - 27 χρόνια μετά



Εικοσιεπτάχρόνια πέρασαν από τότε που ο αντιπρόεδρος της τότε κυβέρνησης ευχόταν να φυσήξει ο άνεμος και να ξηλώσει την Ελληνική σημαία και κάποιοι άλλοι σχεδίαζαν τις γκρίζες ζώνες της υφαρπαγής του Εθνικού μας πλούτου στο Αιγαίο.
Τιμάμε την επέτειο της θυσίας των τριων ηρωικώς πεσόντων αξιωματικούς του Πολεμικού Ναυτικού Χριστόδουλο Καραθανάση, Παναγιώτη Βλαχάκο,  Έκτορα Γιαλοψό  όπου έχασαν την ζωή τους μετά από την κατάρριψη του ελικοπτέρου τους, σε μια προσπάθεια της Τουρκίας να υποστείλει την ελληνική σημαία από τα Ίμια και την αντικαταστήσει με την Ημισέληνο.
 Εκ μέρους της Πατριωτικής Ένωσης σας προσκαλούμε την Κυριακη 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 

11:00 στην πλατεία Ιμίων, στη Βούλα
θα κατατεθεί στέφανο στο μνημείο των πεσόντων στα Ίμια, .

18.00 στο Δημαρχείο της Βούλας (Λεωφ. Κωνσταντίνου Καραμανλή 113, Βούλα 166 73) θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση της Πατριωτικής Ενώσεως στην οποία θα μιλήσουν ο Πρόεδρος της Πατριωτικής Ενώσεως Πρόδρομος Εμφιετζόγλουκαι ο Αντιπρόεδρος, πρέσβης ε..τ. Περικλής Νεάρχου.
Στην ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ εκφράζουμε την θέληση του Ελληνικού λαού ότι θα αντισταθεί σε οποιονδήποτε  προσπαθήσει να ακουμπήσει την Εθνική μας κυριαρχία και τον Εθνικό μας πλούτο.
Αγάπη για την Ελλάδα μας ενώνει!!!

ΑΡΒΑΝΊΤΗ ΠΡΕΒΕΖΆΝΟΥ ΕΥΓΕΝΊΑ 
υποψ. Βουλευτής Ανατολικής Αττικής 
με την ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ -Πρόδρομος Εμφιετζόγλου




Comments