Η “ΑΛΗΘΕΙΑ” μου είναι διαχρονικά η ΟΡΘΗ ΕΠΙΛΟΓΗ!

«…η “αλήθεια” μου είναι διαχρονικά η ορθή επιλογή!» δήλωσε η Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, πρ. Βουλευτή Αττικής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ξεκινώντας μια αντιπαράθεση σχετικά με τις δηλώσεις του μνημονιακού Παύλου Χαϊκάλη 

Η Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενία, το 2012 είχε εκλεγεί περίπου με 9.500 ψήφους στην περιφέρεια Αττικής. περίπου όσες πήρε και ο Χαϊκάλης στις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις. Ωστόσο, δεν την είδαμε να συμμετέχει στις τελευταίες εκλογές στην εκλογική της περιφέρεια Αττικής από όπου και την γνωρίζαμε, αλλά να  διεκδικεί και να κατακτά την πρώτη θέση στις προτιμήσεις των ψηφοφόρων στο ψηφοδέλτιο των ΑΝ.ΕΛ του νόμου Αιτωλοακαρνανίας. 

Χαμηλών τόνων αλλά και ευέλικτη φαίνεται πολιτικά να κάνει σωστές και συγκρατημένες κινήσεις, αν και πρέπει να γνωρίζει ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες  έχουν χάσει την εμπιστοσύνη που τους έδειξε ο Ελληνικός λαός.

Επικοινωνώντας μαζί της, την ρωτήσαμε την γνώμη της για τον κ. Χαϊκάλη και τι εννοούσε όταν  δήλωνε  ότι θα πει την τελευταία λέξη.

-     "Δεν παρεμβαίνω στις κυβερνητικές επιλογές καθώς οι προτιμήσεις του εκλογικού σώματος επηρεάζουν και είναι καταφανώς συγκεκριμένες. Όταν οι πολίτες της περιφέρειας Αττικής, επέλεγαν εκπροσώπους τους, αρέσκονται περισσότερο σε κωμικά δρώμενα και προεκλογικές υπερβολές και όχι σε αλήθειες."

Δημοσιογράφος  - Δηλαδή τώρα για το μπάχαλο που συμβαίνει σήμερα στην πολιτική, κατηγορείτε τους ψηφοφόρους;

Αρβανίτη-Πρεβεζάνου Ευγενία: - «Να σκεφτόμαστε διπλά τις επιλογές μας και να τις τιμούμε, πολίτες και πολιτικοί. Για τις απόψεις μου, συκοφαντήθηκα, εκδιώχτηκα, εξυβρίστηκα ακόμα και δέχτηκα προσωπικές επιθέσεις, όσο και αν δεν άρεσε σε ορισμένους. Ήδη δικαιώνομαι για την στάση μου ….Ακόμα και οι πολιτικοί μου αντίπαλοι, θα το παραδεχτούν…..

Πολιτικά τολμώ, αποδεικνύοντας, ότι  η αλήθεια μου είναι διαχρονικά, η ορθή επιλογή!

 Δημοσιογράφος -κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία δεν καταλαβαίνουμε τι εννοείτε. Οι ΑΝ.ΕΛ. είστε συγκυβέρνηση. Πείτε μας κάτι πιο συγκεκριμένο για τις δηλώσεις του κ. Χαϊκάλη.

Αρβανίτη-Πρεβεζάνου Ευγενία «Όταν, οι πολίτες ψηφίζουν ποιος ηθοποιός τους αρέσει στο 50-50 τότε 100 τα 100, θα μειωθούν οι συντάξεις. Δεν  μπορούν να ζητούν ευθύνες από άλλους. Ωστόσο μπορώ να πληροφορήσω τον Υφυπουργό σε θέματα κοινωνικών ασφαλίσεων, ότι οι νόμοι αλλάζουν με νόμους. Και κάτι τελευταίο, πολύ σημαντικό:

-         «Κύριε Χαϊκάλη έχετε ευθύνες. ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΤΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ. Ειδάλλως να ρωτάτε ότι δεν καταλαβαίνετε!…»


Msc, BA Επικοινωνιολόγος - τ. Βουλευτής Αττικής 

Comments