6 Απριλίου 2023: ΈΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ ΤΣΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ

Στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας της Πατριωτικής Ενώσεως έξω από την πρεσβεία του Πακιστάν
Με αφορμή την σύλληψη των Πακιστανών επίδοξων τρομοκρατών που ήθελαν να αιματοκυλήσουν την Αθήνα, μαζευτήκαμε Έλληνες Πατριώτες, στελέχη, μέλη και φίλοι της Πατριωτικής Ενώσεως να διαμαρτυρηθούμε. 
Εκατοντάδες μαχητές του ισλαμικού κράτους που προσπαθούν να περάσουν στην Ε.Ε. από την Μέση Ανατολή. Δεν θέλουμε να γίνει η Ελλάδα σταυροδρόμι τζιχαντιστών και να  εισέρχονται σε ευρωπαϊκό έδαφος. Οι τζιχαντιστές στόχο έχουν τη δημιουργία ενός ενιαίου ισλαμικού κράτους σε Συρία και Ιράκ, στη βάση της εφαρμογής μιας εξαιρετικά αυστηρής παραλλαγής του ισλαμικού νόμου.
Βασικές πύλες εισόδου τους στην Ελλάδα είναι κυρίως τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, η περιοχή του Έβρου. 
Ανησυχούμε για την επανεμφάνιση των αόρατων ευρωπαίων «μαχητών» του ISIS  «μοναχικών λύκων» που αρχικά δρούσαν λόγω θρησκευτικού φανατισμού – κυρίως Σουνίτες – κι εκδίκησης για τη διάλυση του «Ισλαμικού Κράτους». Γνωρίζουμε ότι έχουν πλαστά έγγραφα και γνώσεις για χειρισμό όπλων κι εκρηκτικών. Οι ίδιοι στρατολογουν και άλλους ερασιτέχνες, μη φανατικούς Σιίτες που δελεάζονται μόνο από αμοιβές δεκάδων χιλιάδων ευρώ για κάθε θύμα τους. Οι καθοδηγητές τους είναι και οι χρηματοδότες τους, οι οποίοι αποστέλλουν χρηματικά ποσά σε συγγενείς μέσω γνωστής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων. Η εντολή είναι «επίθεση και αμοιβή».Το πακιστανικό κράτος με σταθερότητα εδώ και χρόνια προωθεί την παράνομη μετανάστευση στην χώρα μας ανθρώπων κάθε είδους, μεταξύ των οποίων προφανώς και εγκληματικά στοιχεία, και αρνείται να δεχθεί τις επιστροφές των υπηκόων του.

Έξω οι τζιχαντιστές από την Ελλάδα.

Ευγενία Αρβανίτη-Πρεβεζάνου 
Msc, BA Επικοινωνιολόγος - τ. Βουλευτής Αττικής - Personality Creator
 Σύμβουλος Στρατηγικής Ανάπτυξης και Διαπροσωπικών Σχέσεων


Το Ισλαμικό Κράτος ή ISIS έχει χαρακτηριστεί θρησκευτική και στρατιωτική και κυρίως τρομοκρατική οργάνωση από πολλά κράτη, ενώ θεωρείται υπεύθυνο για εγκλήματα πολέμου, για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, για εθνοκάθαρση και γενοκτονία. Αξονας της στρατηγικής του ΙSIS είναι η διεθνοποίηση του τρόμου και προκαλεί τη Δύση κάνοντας επιθέσεις σε μειονότητες, χριστιανούς, γυναίκες κλπ. και επιθέσεις στο εξωτερικό. "Κυβερνητικό πρόγραμμα" των ισλαμιστών είναι να αναπτύξουν τη μαζική θρησκευτικότητα, να κάνουν τη θρησκεία μια πολιτική και κοινωνική προτεραιότητα, να εκπαιδεύσουν στρατιωτικά τους νέους και να δημιουργήσουν μια στρατιωτικοποιημένη κοινωνία. Μεσα στα κράτη που θέλουν να καταλάβουν τα επόμενα χρόνια είναι και η Ελλάδα!

Comments