ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΔΙΟΔΙΑ

Σε ρεπορτάζ του το Σκάι ανέφερε ότι μέσα από ένα πανελλαδικό κίνημα, ήδη το 60% των διερχόμενων από τους εθνικούς δρόμους, συμπολιτών μας, ΑΡΝΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΔΙΟΔΙΑ.

Πρόκειται για αντίδραση κατά των συμβάσεων παραχώρησης, εκμετάλλευσης των δημόσιων, εθνικών μας δρόμων σε ιδιωτικές πολυεθνικές εταιρείες οι οποίες πέρα των αυθαίρετων εισπράξεων διοδίων, έχουν δεχθεί πολεοδομικά πρόστιμα πολλών εκατομμυρίων ευρώ, για παράνομη κοπή δέντρων, αυθαίρετα κτίσματα κ.ά. χρήματα, τα οποία πρέπει να μπουν στα κρατικά ταμεία.

Οι τράπεζες, που χρηματοδοτούν αυτές τις συγκεκριμένες ιδιωτικές κοινοπραξίες που θα εκμεταλλευτούν τους δημόσιους δρόμους, θεωρούν ότι, λόγω του κινήματος, τα χρήματα τους είναι επισφαλή και διακόπτουν τις δανειοδοτήσεις.

Με την σειρά τους οι εταιρείες, προσπαθούν να πιέσουν τους πολίτες τρομοκρατώντας τους. Πρέπει να γνωρίζουμε λοιπόν, ότι έχουμε πληρώσει και συνεχίζουμε να τους πληρώνουμε τους εθνικούς μας δρόμους, μέσω ΕΦΟΡΙΑΣ, ΤΕΛΩΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ, ΔΙΟΔΙΩΝ & ΦΟΡΩΝ ΣΤΑ ΚΑΥΣΙΜΑ

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ ΔΙΟΔΙΩΝ,
Η ΜΟΝΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.
ΕΝΩ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ.

Στις συμβάσεις που υπεγράφησαν εφόσον πληρούνται μία σειρά όρων όπως ολοκληρωμένο δίκτυο ασφαλών παραδρόμων, χιλιομετρική χρέωση, ηχοπετάσματα, φωτισμός, τουαλέτες κλπ που φυσικά ΔΕΝ πληρούνται, η αστυνομία-εφορία και γενικά το Δημόσιο, δεν εμπλέκεται.
Επιπλέον, προβλέπεται με τον Ν.3535 άρθρο 3, ότι φωτογράφιση του αριθμού κυκλοφορίας του οχήματος μπορεί να γίνει ΜΟΝΟ όταν ο σταθμός διοδίων λειτουργεί με το σύστημα της ελεύθερης ροής οχημάτων, δηλαδή χωρίς μπάρες.
Συνεπώς, ως Έλληνες πολίτες, υπερασπιζόμενοι το Συνταγματικό μας δικαίωμα (ΑΡΘΡΟ 5) να ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΘΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ
ΔΕΝ πληρώνουμε διόδια σε Αττική Οδό και Εθνικούς δρόμους απαιτώντας:
ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

Comments